Brak na prvu

Alen Topić iskreno nakon odlaska: 'Neću ostati u kontaktu s Lidijom'

U četvrtak navečer show 'Brak na prvu' napustio je najtemperamentiniji par - Splićanin Alen i Vinkovčanka Lidija. Samo za RTL.HR Alen otkriva što misli o svom propalom braku.

RTL TV
24.04.2020 14:00

Je li vam žao što ste iz showa 'Brak na prvu' otišli kao samac, a došli ste po ljubav?

Nisam razočaran što sam sudjelovao u ovom eksperimentu, ali mi je žao što ondje nisam upoznao pravu ljubav.Kad sam se prijavio u ovaj show, očekivao sam da ćupronaći adekvatnu osobu s kojom ću uspjeti ostvariti kvalitetan odnos, pa makar na kraju sve ostalo na prijateljskoj razini. Nažalost, pokazalo se da sLidijom ne mogu uspostaviti ninajjednostavniju komunikaciju.

Što je bio glavni problem u vašoj vezi s Lidijom?

Smatram da je glavni problem bio u tome što nisam ispunio Lidijina očekivanja. Mislim da je tačinjenica Lidiju od početka frustrirala, što se vidjelo i čulo iz njezina govora i ponašanja. Mislim da ja za to nisam bio kriv.Pokušao sam u početku uspostaviti normalan kontakt, ali nikada nisam dobivao pozitivnu povratnu reakciju. Trudio sam se i davao sve od sebe, ali nije išlo. Lidija je konstantno ignorirala svaku moju dobru namjeru, bila je uvijek ljuta pa sam se s vremenom i ja počeo mijenjati na način da sam se prestao toliko truditi oko nje. Jednostavno, njezina je ustrajnost da ne uspijemo bila jača od moje želje da budemo par ili barem prijatelji.

Brak na prvu

Smatrate li da ste vi negdje pogriješili i biste li nešto promijenili, kada biste mogli vratiti vrijeme?

Smatram da nigdje nisam pogriješio. Ušao sam u ovaj projekt otvorenog i iskrenog srca i želio sam da me žena s kojom budem prihvati takvog kakav jesam, jednako kao što sam i ja bio spreman na isto.Kadbih mogao vratiti vrijeme, izašao bi iz showa nakon medenog mjeseca jer je nakon toga sve krenulo nizbrdo.

Jeste li u showu naučili nešto novo o sebi?

U showu sam naučio koliko je velika moja tolerancija i što sve mogu podnijeti i ostati dalje miran i staložen.Definitivno sam pomaknuo granice svoje izdržljivosti na neugodne situacije i moram reći da mi je takvo što prvo iskustvo u životu.Isto tako sam naučio da treba pokazati svoje emocije kakve god bile.

brak na prvu, Lidija i Alen

Smatrate li da ste bili iskreni do kraja?

Bio sam iskren do samog kraja, iako mi je ta iskrenost nanijela više štete nego koristi.Ne znam glumiti i pretvarati se da sam netko drugi samo zato da udovoljim nekome. Mislim da me Lidija nije ni pokušala upoznati, stvorila je svoj subjektivan sud o meni i na taj način mi nije ni dala priliku da joj pokažem koliko vrijedim i što znam.To nije moj problem ni moj gubitak, nego isključivo njezin.Možda će jednog dana i ona biti toga svjesna.

Hoćete li ostati u kontaktu s Lidijom?

Neću ostati u kontaktu sLidijom.Ona je tijekom našeg druženja pokazala svoje mišljenje o meni.Osnova svakog odnosa je međusobno poštovanje i uvažavanje, a toga s njezine strane nije bilo.Uvijek ostajem u kontaktu s ljudima koji me cijene, nemaju predrasuda i vide u meni ono dobro i vrijedno što sam spreman dati i pokazati svima koji to zaslužuju.

Brak na prvu

Finalni tjedan showa 'Brak na prvu' pratite idući tjedan od ponedjeljka do srijede u 21 sat na RTL-u!