Brak na prvu

Ana poslije 'Braka na prvu' više nije s Marinkom: 'Namjeravam odmoriti od prošle godine na Havajima ili u...

Ljubavi Ane i Marinka na kraju je ipak presudila daljina

RTL.hr
09.12.2021 11:30

Veza Ane i Marinka djelovala je bajkovito - najstariji par druge sezone showa 'Brak na prvu' izgledao je i više nego zaljubljeno, no magija je prestala kada je završilo snimanje i Ana se vratila u SAD. U posljednjoj emisiji požalila se kako je razočarana što je Marinko ne zove, a on se izvlačio na vremensku razliku i mnogo posla. No na kraju je i sam priznao kako nije tip koji bi želio vezu na daljinu.

Bez obzira na to što njezina veza nije uspjela, Ana kaže kako je uživala u svakom trenutku koji je provela u eksperimentu 'Brak na prvu' te da je Marinku neizmjerno zahvalna što joj je vratio vjeru u ljubav te je oplemenio kao osobu i ženu. Kako danas izgleda njezin život, čemu se najviše raduje i koji su joj planovi za novu godinu otkrila je za RTL.HR.

Prošlo je godinu dana od snimanja - u kakvom ste odnosu Marinko i vi danas? Jeste li u kontaktu?

Marinko i ja vidjeli smo se dvaput, a ove godine kad sam bila u Hrvatskoj s kćeri krajem svibnja i početkom lipnja. Bio je to zaista lijep i srdačan susret. Prije i poslije toga poslije poslali smo si nekoliko poruka. I to je sve.

Žalite li zbog nečega što se dogodilo u showu? Biste li što promijenili u svom sudjelovanju?

Moje sudjelovanje u showu ispunilo je sva moja očekivanja. Uživala sam u svakom trenutku, ništa ne bih mijenjala i opet bih sve ponovila.

Ana i Marinko

Kako vam je bilo nakon povratka u Kaliforniju?

Nakon povratka u Kaliforniju oboljela sam od korone i trebalo mi je jako dugo da se oporavim. Tako da je fokus bio na meni, pa mi je Marinko slao kratke poruke svaki dan i bio mi podrška. Očekivala sam više topline. Vjerojatno nije tip koji zna dijeliti osjećaje na daljinu. Jako mi je nedostajao. Marinko i ja nismo u vezi tako da ne znam gleda li show 'Brak na prvu' i kakvo ima mišljenje o tome.

Kako izgleda vaš život danas?

Moj život teče normalnim tijekom i ništa se nije puno promijenio od prije sudjelovanja u showu.

Ana Bajraktarević

Je li vaša kći gledala emisiju, kako komentira vaše sudjelovanje? Kako je vaš bivši suprug reagirao kada je saznao da ste tražili ljubav pred kamerama?

Moja Jenny gleda sa mnom emisiju i veoma je oduševljena i ponosna na mene. Sviđamo joj se Marinko i ja kao par. Samim tim što je upoznala Marinka, sviđa joj se i kao čovjek. Ali je svjesna da tu ne može biti ništa više od prijateljstva. Ne znam kako je moj bivši reagirao na moje sudjelovanje u showu i je li uopće gledao jer nemam kontakt s njim već dosta dugo.

Jeste li ostali u kontaktu s Gordanom i Milanom iz prve sezone? Čujete li se s njima?

S Gordanom i Milanom sam u kontaktu, razvilo se lijepo prijateljstvo i kad budem na proljeće dolazila, obavezno ćemo provesti vrijeme zajedno. Sretna sam što sam upoznala tako drage ljude.

Gordana i Milan, Brak na prvu

Koliko vam je show promijenio život? Kako biste opisali to iskustvo? Biste li ga ponovili?

Show mi je promijenio život tako što sam puno novog naučila o sebi. Spoznala sam tko sam ja uz drugog čovjeka. On je izvukao ono najbolje iz mene i naučio me kako ljubav uzeti i nesebično je dati. Oplemenio me kao osobu i ženu. Vratio mi izgubljeno samopouzdanje te vjeru u ljubav i sreću. Napravio me boljom i jačom osobom na čemu sam mu neizmjerno zahvalna. Vratio me u život i pokazao mi da sam još uvijek živa, da još mogu voljeti i puno toga dati drugoj osobi. U showu sam upoznala puno dragih ljudi s kojima sam ostala u kontaktu i čujemo se i samim tim već sam puno bogatija osoba. Hvala dragom Bogu na njima, volim ih i svi su oni postali dio mog života. Show 'Brak na prvu' s velikim bih zadovoljstvom ponovila bez razmišljanja. Jer takvo iskustvo mi je nešto najljepše što mi se ikad dogodilo u životu uz rođenje moje kćeri Jenny, naravno. Dobila sam predivnog partnera koji je džentlmen i kavalir u svakom pogledu. Koji mi je bio oslonac i podrška u svakoj sekundi. Koji me vodio kroz cijeli eksperiment. Upoznala sam divne ljude i naučila puno novog od njih. Doživjela puno lijepih iskustava... Moj je život bogatiji za nešto što ću uvijek pamtiti.

Ana Bajraktarević

Kakvi su vam planovi za 2022. godinu? Gdje i kako ćete provesti blagdane?

Planiram se pripremati za mirovinu. Namjeravam s kćeri otputovati što prije na odmor od ove prošle godine na Havaje ili Meksiko, naša omiljena destinacija. Na proljeće bismo došli u Hrvatsku i obišli obitelj i prijatelje te iskoristili vrijeme da proputujemo našim lijepim Jadranom. Nadolazeće blagdane ću provesti s mojom kćeri i najbližim prijateljima. Također vama želim sve najbolje za Božić i novu godinu. Topli pozdrav iz sunčane Kalifornije!