Brak na prvu

ANKETA: Hoće li zavodnik Milan i neodoljiva Gordana ostati zajedno i pokazati kako je ljubav moguća i u...

Milan je nepopravljivi romantik koji se od prvog dana trudi osvojiti i zavesti svoju Gordanu .

RTL TV
26.04.2020 13:00

Umirovljenici Milan Tokić i Gordana GašparićVrbljanin odlučili su se za 'Brak na prvu' kako bi ondje upoznali osobu s kojom će provesti ostatak života,Gordana je osvojila Milana već na prvi pogled.

Brak na prvu

Tanka, visoka, plavuša, lijep hod – sve sam to vidio!" kazao je Milan kada je na vjenčanju ugledao svoju buduću suprugu, a njihova jesvadba proteklau vrlo romantičnoj i veseloj atmosferi te se plesalo do ranog jutra.

Osjećam sigurnost pored Milana, znam da je pravi gospodin, a to mi i treba. I drago mi je da zna plesati te mislim da ćemo ubuduće puno plesati zajedno", zaključila je Gordana tada. Par je nakon vjenčanja otišao na medeni mjesec, gdje su se mogle vidjeti prve razlike među njima - Gordana je vrlo uredna i pedantna osoba, a Milan je do sada bio samac pa nije mario toliko za sitnice koje su smetale njegovoj novoj ženi. No kako je bio odlučan u misiji da je osvoji, Milan se potrudio biti što bolji suprug svojoj voljenoj Gordani te su proveli lijepe dane u zajedničkom životu.

Brak na prvu

"Muškarac bez žene nije cjelovit. Ti si mene dovela u red i ako želiš možemo biti nešto više od prijatelja, ja sam za", kazao je Milan Gordani, a ranije joj je priznao:Ja ću tebe zavoditi dok te budem poznavao!"

Milan zaista nije odustao od Gordane te je svaki dan pokušava osvojiti, a kako se njihovom druženju u showu bliži kraj, iznenadio ju je romantičnom večerom i tangom, u nadi kako će to ići u prilog tome da postanu nešto više od prijatelja.

"Milane, zaista si se potrudio, nemam riječi, hvala ti. Ti si jedan izuzetno drag muškarac i bilo mi je jako lijepo s tobom u Istri na medenom mjesecu, lijepo mi je družiti se s tobom i sigurna sam da ćemo se nastaviti ovako družiti i nakon showa", izjavila je Gordana, koja je bila oduševljena Milanovom gestom.

Hoće li Milan napokon osvojiti Gordanu i ima li par šanse za ostanak u braku - pogledajte u finalnom tjednu showa 'Brak na prvu' od ponedjeljka do srijede u 21 sat na RTL-u!