Brak na prvu

ANKETA: Ljubavna priča Nikoline i Adama puna je uspona i padova, a glavno je pitanje - hoće li ostati...

Bračna avantura Nikoline Tutić i Adama Kromera nije započela onako kako su se nadali, ali su tijekom vremena uspjeli pronaći zajednički jezik i njihov je odnos krenuo nabolje. No je li to dovoljno za opstanak braka?

RTL TV
24.04.2020 19:00

Nikolina i Adam u show 'Brak na prvu' prijavili su se kako bi isprobali nešto novo i upoznaliljubav svog života. No ljubav se, u njihovu slučaju, nije dogodila odmah na prvi pogled.

Brak na prvu

Imam osjećaj da je neki mekušac, a to ne bih htjela. Nije da mi se ne sviđa, ali ne želim burno reagirati na prvu, tako da idem polako i oprezno pa što bude", kazala je Nikolina na vjenčanju te kasnije u nekoliko navrata iskreno priznala da joj se Adam ne sviđa. Tog je stava bila i na zajedničkoj večeri, kada je pred svima to izjavila, što je Adama posebno pogodilo jer je mislio da njihov odnos ide u boljem smjeru.

Brak na prvu

Od samog mi početka nije pružila priliku, ona se nije promijenila, to je sve samo gluma. Zašto onda ne prekinemo? Ne da mi se više, hladna je i nezainteresirana. Pokušavao sam na sve načine, ali nema smisla više", kazao je tada razočarani Adam.

U tom se trenutku nešto u Nikolini promijenilo jer je shvatila što bi mogla izgubiti pa mu se ispričala.

Nikolina, Adam, Brak na prvu

Jezik mi je brži nego pamet.Ne razumijem zašto sam to napravila ako nam je cijeli tjedan bio dobar. Ne razumijem svoj mehanizam u glavi, ne razumijem sama sebe i uvijek dobre ljude izbacim iz života", kroz suze mu je priznala Nikolina, koja se od tog dana počela više opuštati te su supružnici napokon proživjeli nekoliko zabavnih i romantičnih trenutaka zajedno. Pali su neki manji poljupci, dodiri i zagrljaji i oboje su priznali da je njihov brak na dobrom putu, a onda je Adama nešto preokrenulo.

Nisam tip osobe koji se njoj sviđa, nisam tip osobe s kojim bi bila u vezi, nisam dovoljno zanimljiv... Kad to slušate tri tjedna, prekipi vam čaša. I došao je trenutak kad više ne mogu to trpjeti", rekao je Adam na posljednjem razgovoru s ekspertima, a Nikolina, pak, smatra kako je Adam za sve optuživao nju i misli da jesavršen,a zapravo bi se i on trebao promijeniti.

Brak na prvu

Razgovor s ekspertima pomogao im jeda još jednom iskreno kažu što misle o svom odnosu te da ih oni savjetuju kako da se prepuste ljubavi, ako toga u njihovu braku uopće ima.

Jesu li Nikolina i Adam jedno za drugo, hoće li dati priliku svom braku i ostati zajedno - doznajte u finalnom tjednu od ponedjeljka do srijede u 21 sat na RTL-u!