Brak na prvu

ANKETA - Luka misli da mu se Nikolina nabacivala: Što mislite, je li to istina?

Parovi su za večerom razmjenjivali iskustva i davali si savjete, a Nikolina se baš jako zanimala za Lukin brak

RTL.hr
31.03.2020 15:00

U sinoćnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi su bili na prvoj zajedničkoj večeri na kojoj su imali priliku međusobno razgovarati i usporediti svoje odnose s brakovima drugih sudionika sociološkog eksperimenta. Parovi su razmjenjivali iskustva i savjetovali jedni druge, a bilo je i škakljivih pitanja. Nadia je tako upitala Lidiju misli li da je možda i ona djelomično kriva za svoj odnos s Alenom , a Nikolina je na pik uzela Luku .

Naime, jako ju je zanimalo kakav je njegov odnos s Nadijom. S obzirom na to da je i u kameru priznala da joj je Luka privlačan, Luka je zaključio da mu seNikolina nabacivala. Po povratku s večere, to je i priznaosvojoj supruzi Nadiji.

"Malo mi se upucavala Nikolina u jednom trenu", rekao je Luka te dodao kako je to primijetio na temelju nekoliko događaja. Primjerice, kada je Nikolina pokazala interes za njegov i Nadijin brak, nije nju ništa pitala, već se fokusirala samo na njega, a bilo je i "slučajnih" dodira.

Da kod Nikoline postoje simpatije prema Luki, primijetio je i ekspert Boris Blažinić koji je zaključio kako Nikolina privlači Lukinu pažnju.

Što vi mislite, je li Nikolina zaista zavodila Luku?

Novu epizodu showa 'Brak na prvu' gledajte večeras od 21 sat!