Play ponuda
Play ponuda
Finalni tjedan

ANKETA - Nadia i Luka večeras moraju donijeti odluku: Što mislite, hoće li ostati zajedno ili ne?

Prvotna strast između Nadije i Luke s vremenom je ugasla, no jesu li voljni raditi na svom odnosu?

RTL.HR/ 27.4.2020. u 18:09
Play ponuda

U večerašnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' za dva je para došao trenutak odluke. Riječ je o Nadiji i Luki te Valentini i Marinku. Nakon što će jedno vrijeme provesti sami kako bi razmislili o svemu, parovi moraju odlučiti žele li nastaviti svoj brak ili je njihovu zajedničkom putu došao kraj pa svatko mora nastaviti svojim. 

Nadia i Luka 'kliknuli' su već na vjenčanju. Banalan dogovor oko toga tko će kuhati, a tko glačati odjeću te ozbiljni razgovori, pokazali su da su eksperti bili u pravu kada su upravo njih dvoje spojili. Najveća prepreka na putu do sretnog završetka između njih bila je prošlost, koja Nadiji nije dopuštala da se opusti i vjeruje Luki. 

Takvo njeno ponašanje pomalo je činilo Luku sve nesigurnijim pa je na posljednjoj ceremoniji pred ekspertima priznao kako ne vjeruje svojoj supruzi u showu. 

Što će Luka i Nadia zaključiti u osami i s kakvom će odlukom stati večeras jedno pred drugoga, gledajte u 21 sat, a dotad nam recite svoje mišljenje: hoće li Nadia i Luka ostati zajedno?

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNA OBITELJ

Predivne vijesti! Dušan iz 'Ljubav je na selu' uspio doći do supruge i sina: 'Stigli su kući iz rodilišta'

Play ponuda

Više s weba