Brak na prvu

Atraktivni Kiki nakon 'Braka na prvu' priznaje: 'Imam samo jednu curu koja mi se jako sviđa'

Kristijan Milanović ili zgodni Viking iz Tučepa, kako su ga mnoge obožavateljice prozvale, u emisiji 'Brak na prvu' spojen je sa Slavonkom Ivonom Pendić s kojom je na kraju eksperimenta ostao u prijateljskom odnosu. Za RTL.hr je otkrio koliko se njegov život promijenio i što ima novo na ljubavnom planu.

RTL.hr
10.12.2021 19:00

Prošlo je godinu dana od snimanja 'Braka na prvu' – gdje ste danas? Što radite?

Nakon godinu dana od showa, živim i dalje u Tučepima, zasad mi je tu najljepše i najjednostavnije pogotovo sad za vrijeme pandemije. Dobio sam novi posao kao trener jedrenja, počeo sam prakticirati nove stvari u životu, imam dosta novih hobija i živim jedan zanimljiviji život nego prije.

Brak na prvu, Kristijan

Kako izgleda vaš život nakon showa, prepoznaju li vas ljudi? Jeste li dobili mnogo poruka podrške?

Dobio sam baš mnogo poruka podrške, čak i dalje dobivam hrpu poruka.

Kako su vaši bližnji reagirali na vaše sudjelovanje u showu? Kakvi su bili komentari kada su vidjeli kako ste se predstavili?

Svi moji najbliži su bili zadovoljni mojim predstavljanjem, nemaju nikakve zamjerke, bilo im je ugodno pratiti mene, ali i druge kandidate. Meni je najbitnije da je majka zadovoljna, odmah mi je i srce na mjestu.

Jeste li pronašli ljubav nakon showa? Ako da, možete li nam reći neke detalje? Gdje, kako, koliko ste u vezi, koji su vam planovi za budućnost?

Jesam li našao ljubav nakon showa, zanimljivo i vrlo neočekivanopitanje... Imam "samo" jednu curu koja mi se jako sviđa, detalje ću zadržati za sebe, nadam se da se ne ljutite.

S kim se čujete iz showa? Jeste li s nekim ostali baš bliski? U kakvom ste odnosu sa svojim supružnikom iz showa?

Iz showa se čujem skoro sa svima, najviše sa Ciglom, često s Andreom i Mislavom, s Jasminom sam se vidio i uživo nekoliko puta jer živimo blizu jedan drugoga. S Bernardom se također čujem, s Edinom se povremeno dopisujem preko Instagrama, s tetom Anom sam čak obavio video poziv, s Marinkom preko Facebooka... Jedino nisam imao kontakt s Gogom i Kristinom. Sa svojom bivšom suprugom Ivonom ostao sam u dobrom odnosu, ponekad se čujemo i popričamo.

Ivona i Kristijan

Kako biste opisali iskustvo sudjelovanja u 'Braku na prvu'? Biste li ponovili tu avanturu?

Iskustvo je izvanredno, definitivno iskustvo koje ću pamtit cijeli život. Možda čak i jedno od zanimljivijih perioda u mom životu. Naravno da bih ponovio tu avanturu, u toj avanturi možeš naučit jako puno u kratkom periodu, ako želiš naučiti, a nazvao bih to jednim brzim tečajem učenja za one koji žele više.

Koji biste savjet dali novim kandidatima?

Novim kandidatima savjetujem da pokušaju bit autentični, da ih ne ometaju kamere i da se prepuste eksperimentu, da pokažu onog pravog sebe jer samo tako mogu doci do prave osobe.

Brak na prvu, Ivona i Kristijan

Biste li voljeli sudjelovati u još nekom RTL-ovu showu?

Volio bih sudjelovati u još nekom showu, ako osjetim da je taj show prikladan za mene, naravno, i ako uhvatim dovoljno vremena zbog dnevnih obaveza.

Što misliš, jesi li zbog pojavljivanja na TV-u postao još poželjniji i popularniji?

TV te sigurno "napravi" popularnim, ali veliko je pitanje kakva je to popularnost i kako usmjerit na pametan način tu popularnost. Mislim da mi je televizija mnogo olakšala što se tiče mog posla. Drago mi da su me neki zaprtili zbog sadržaja koji objavljujem na Instagramu u vezi zdravog života i da dosta ljudi žele naučiti nešto novo i doživjeti pozitivne promjene.

Brak na prvu, Kristijan