Play ponuda
Play ponuda
SVAKA ČAST

ČESTITKE! Petra Meštrić iz 'Braka na prvu' i službeno postala liječnica: 'Uzbuđena sam i sretna'

Nakon showa, Petra se ponovo zaljubila, stekla nova prijateljstva, ali i postigla veliki uspjeh u poslovnom svijetu

Image
RTL.hr/ 31.3.2023. u 14:28
Play ponuda

Kandidatkinja showa 'Brak na prvu' Petra Meštrić i službeno je postala liječnica. Uz partnera u eksperimentu mnogo je toga naučila o sebi, a Dario je svakako učio i od nje. Uz to, Petra je u poslovnom svijetu postigla velike uspjehe. Diplomirala je 15. srpnja i vrlo se brzo zaposlila u struci. Trenutačno radi u ordinaciji opće medicine u Zagrebu i jako je sretna i zadovoljna na tom poslovnom planu. A nedavno je imala i promociju svoje diplome, zadovoljna je svime u životu i ponosna na sebe.

"Diplomirala sam 15.srpnja i bio je čudan osjećaj sada imati promociju budući da već pet mjeseci radim u struci. Bila sam uzbuđena i sretna, iako sam se na promociji pojavila sa štakom zbog ozljede koljena", komentirala je Petra za RTL.hr.

Petri, osim u poslovnom, odlično ide i na ljubavnom planu. Zaljubila se, stekla nova prijateljstva, a s Darijem je također u kontaktu i iz njihovog eksperimenta izraslo je veliko prijateljstvo.

"Mislim da smo mi zaista pobjednici ovog eksperimenta jer kada spojiš toliko različite osobe i da na kraju budu u toliko dobrim odnosima, a taj odnos traje i dalje", rekla je Petra.

'Brak na prvu' pogledajte i na PLAYU!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
TO NE ŽELIMO PROBATI

Muškarci u mukama! Ovakav izazov nisu očekivali: 'Počela mi curiti slina od boli'

Play ponuda

Više s weba