Play ponuda
Play ponuda
Hoće li sreću naći u showu?

Dejan iz showa 'Brak na prvu': Prijavio sam se jer je došlo vrijeme da se skrasim, a veselili bi me i klinci

Dejan Vukobratović iz Našica ima 39 godina i jedan je od kandidata showa „Brak na prvu“, koji se u ponedjeljak, 16. ožujka počinje prikazivati na RTL-u. U intervjuu je otkrio zašto se prijavio, što traži od žene i što je sve spreman napraviti za ljubav.

Image
rtl.hr/ 10.3.2020. u 11:42
Play ponuda

Zašto ste odlučili onu „pravu“ pronaći putem televizije?

Odluka da nađem, tj. pokušam naći onu pravu u TV showu nije planirana, odnosno, donio sam je sasvim slučajno oporavljajući se nakon operacije kralježnice. Nakon što sam naletio na objavu i upitnik o ovom showu, odlučio sam se prijaviti jer ionako volim izazove pa zašto ne probati i ovo!

Jeste li inače skloni takvim „adrenalinskim“ odlukama?

Oduvijek obožavam adrenalin pa mi nije bio problem odlučiti se na nešto ovako, baš iz razloga što ovakav show još nije bio kod nas. Pročitavši koncept showa, odluka je donesena praktički odmah.

Kakvu ženu priželjkujete? Što vas kod žena privlači, a što odbija?

Iskreno, nemam stereotipe žena tako da je moje jedino očekivanje da se dogodi „klik“ među nama. Ulazim u show apsolutno otvoren i, osim kemije, i već spomenutog klika - jedino su bitni iskrenost i otvorenost. Boja kose, očiju i slično, ne igraju ulogu ako se dogodi ovo prije navedeno.

Čime se bavite u životu? Kako izgleda jedan vaš dan?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Trenutno u životu nemam previše aktivnosti na koje sam se inače naviknuo jer mi traje rehabilitacija poslije operacije. Moj je uobičajeni način življenja sve samo ne dosadan. Poslovi su bili različiti, pa tako i poslovna putovanja (Njemačka, Italija, cijela Hrvatska), bavljenje sportom (25 godina igranja nogometa) te, naravno, adrenalinske avanturice (bungee jumping, skydiving…).

Kakva su vaša ljubavna iskustva? Jeste li ikad bili povrijeđeni?

Moja su ljubavna iskustva ista kao i sve drugo…. Podosta iskustva iz različitih vrsta veza; od kraćih  do dugogodišnje veze, koja je trajala gotovo deset godina, i definitivno sam miran što se tiče toga jer sam ostao u normalnim odnosima s djevojkama s kojima sam proveo vrijeme. Mislim, tj. osjetim kako je vrijeme da se, kako bi naši stari rekli, skrasim i nađem ljubav života. To nema veze s mojim godinama, nego jednostavno s osjećajem da sam spreman i želim posložiti život. Naravno, veselili bi me i klinci jer zaista obožavam svoju nećakinju koju zovem Princeza moja, a i ljudi koji me poznaju kažu da sam rođen da budem dobar otac.

Koliko ste romantični u vezi i što biste sve napravili za ljubav?

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
VELIKA NOVOST

Paulina se uselila u novu kuću, a za RTL.hr otkrila tko još živi s njom: 'Došlo je do velikog preokreta'

A sada ulazim u show apsolutno otvoren, bez prevelikih očekivanja s nadom da su naši eksperti našli osobu s kojom će biti klikova, kemije, iskrenosti, smijeha…

„Brak na prvu“ od ponedjeljka, 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
RAZOČARANI ZADATKOM

Drugi parovi zgroženi izazovom, Karmela i Tomislav brzo grizli i pobijedili: 'Varalice izborile imunitet'

Play ponuda

Više s weba