Brak na prvu

Dejan: Osjetio sam dobru vibru kad sam ugledao Gordanu i samo pustio da sve ide svojim tokom

Prvo vjenčanje kojem su gledatelji svjedočili u novom RTL-ovu showu Brak na prvu" bilo je ono između Gordane i Dejana.

RTL
18.03.2020 11:57

Iako se prije nisu sreli, a i eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek zaključili su kako bi im potencijalni problem mogao biti različit pogled na poslovni aspekt života, čini se da je privlačnost među njima bila jača od svega. Par je kliknuo na prvu pa su i gosti na njihovu vjenčanju zaključili da su očito rođeni jedno za drugo.

Je li tome doista tako, provjerili smo s Dejanom.

Što ste prvo pomislili kad ste vidjeli Gordanu? Je li to bilo to?

Naravno da sam je promatrao kad je krenula prema meni jer je to bilo prvi put da je vidim, osjetio sam dobru vibru i samo pustio da sve ide svojim tokom.

Pročitajte još
FOTOGALERIJA: Pogledajte kako je izgledalo romantično vjenčanje Gordane i Dejana!

Dosta ste uzbuđeno sve proživljavali, stekao se dojam kao da baš želite to vjenčanje. Zašto vam je bilo toliko stalo?

Uzbuđeno? Rekao bih da sam baš bio opušten, naročito jer smo kliknuli odmah, baš kao i gosti na svadbi, što seosjetilo i na vjenčanju, a i na kasnijoj zabavi.

Stručnjaci su istaknuli da bi vaš potencijalni problem mogao biti što je Gordana realizirana poslovna žena dok ste vi više skloni društvu i slobodnijem načinu života. Vidite li to kao problem?

Ako dvoje ljudi kliknu i pronađu zajednički jezik, mislim da posao ne bi trebao stvarati problem.

I vaša je majka objeručke prihvatila Gordanu, štoviše, poklonila joj je naušnice. Što vam je rekla o Gordani mimo kamera?

Majčin poklon Gordani bio je spontan, da, Goga taj dan ima rođendan. Komentari na prvi dojam, kao i komentari, i više nego dobri.

Vaše vjenčanje bilo je prilično realno", tj. nije se činilo kao da ste se tek upoznali. Što vas je privuklo na Gordani ?

Da, vjenčanje je bilo opušteno i realno baš zbog toga što smo kliknuli, i Gordana i ja. Sa svim gostima koji su bili na vjenčanju i osjetili tu pozitivnu vibru, napravili smo pravi tulum, feštu za vjenčanje.

Kako će proći njihovi dani medenog mjeseca, doznajte večeras u 20 sati na RTL-u!