Play ponuda
Play ponuda
Romantične priče

Mislite da 'brakovi na prvu' ne mogu uspjeti? Ovih 5 poznatih domaćih parova dokaz su da itekako mogu

Svi ovi sretni parovi imaju jednu zajedničku stvar

Image
Foto: Instagram/Tony Cetinski
RTL TV/ 9.3.2020. u 15:00
Play ponuda

Sigurno ste mnogo puta čuli da takozvani 'brak na brzaka' nije dobra ideja, pa da to neće uspjeti ni parovima novog RTL-ova showa 'Brak na prvu' u kojem će potpuni stranci stati pred 'oltar' i započeti svoju romansu. No ove ljubavne priče mogle bi vas u tome razuvjeriti. Naime, svi ovi uspješni parovi imaju jednu zajedničku stvar: prije nego što su se obvezali na vječnu ljubav, bili su (vrlo) kratko u vezi. 

Glumica Tamara Garbajs tako se nakon samo mjesec dana veze udala za Danka Velimira Vrdoljaka. Par je vrlo brzo nakon toga dobio i dijete, djevojčicu Nušu. 

Zagrebačka arhitektica Nina Mia Čikeš sve je iznenadila kada se u Las Vegasu udala za Croduxovog izvršnog direktora Sektora za električnu energiju Ivana Jelčića. Naime, njihovu je vezu objavila samo četiri mjeseca ranije. 

U bračnu luku 'na brzinu' je uletio i Tony Cetinski. Iako su iza njega već bila dva braka, glazbenik je nakon samo devet mjeseci veze znao da je Dubravka Dujak za njega ona prava. Par se vjenčao 2014. godine u Las Vegasu, a njihova ljubav i dalje traje. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Glumica Nataša Janjić 2018. se godine zaljubila, a brzo nakon toga i udala za Nenada Medančića. Par je sretan zajedno, a trenutno je u slatkom iščekivanju. Naime, nakon sina Tonija, supružnici će postati roditelji kćerkice koja bi na svijet trebala stići u kolovozu. 

Glumački par Dragan Despot i Anja Šovagović Despot apsolutni su rekorderi! Vjenčali su se nakon samo četiri dana veze, no s obzirom na to da njihova veza traje više od 30 godina, čini se da je njihov 'brak na prvu' bio dobra odluka. 

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
ANAMARIJA I DRAGO NAPUSTILI SHOW

Filip nije oduševljen finalistima: 'Prije ću umrijeti nego dopustiti Karmeli i Tomislavu da pobijede!'

A hoće li parovi iz novog RTL-ova showa 'Brak na prvu' završiti na ovom popisu, ne propustite pratiti od 16. ožujka u 20 sati na RTL-u!

Image

Brak na prvu (SAD)

reality
SAD - 2018
Subota - nedjelja u poslijepodnevnom terminu
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nekadašnji vojnik i policajac danas živi u Rijeci i uživa u ljubavi: 'Poštenje mi je najvažnije'

Play ponuda

Više s weba