Brak na prvu

Edinu se više ne sviđa Erna: 'Više mi odgovaraju mirne, staložene i nenametljive osobe poput Sanele'

Kod nekih je parova u 'Braku na prvu' situacija potpuno jasna, no za neke još uvijek nije sigurno žele li biti samo prijatelji ili su ipak dali priliku ljubavi, što su danas otkrili ekspertima.

RTL.hr
01.11.2021 23:20

Kad su se cure okupile, pričale su o tome kako nije u redu što Cigla svima priča o problemima s Kristinom, ali ne i njoj. Mora biti iskreniji prema meni", zaključila je Kristina . Goga i Bernard otkrili su da danas ne moraju donositi tešku odluku, baš kao ni Ana koja je rekla: Sve mislim da je ovo prekrasan san. Ponovno živim svoju novu mladost - nisam mrtva, mogu voljeti i uživati u pažnji i nježnostima." Sanela je priznala kako uvijek dobro promisli prije donošenja odluke, baš kao i Jasmin, koji je razmišljao o njihovim zajedničkim trenucima. Nije mi drago što netko tko je pobjegao sa svadbe sad ima bolji odnos od Tomislava i mene koji smo na početku idealno funkcionirali, zezali se i zabavljali. Ispada da smo mi sad najlošiji par i da se ne možemo dogovoriti", rekla je Kristina.

Brak na prvu

Andrea je priznala kako ni u najluđim snovima nije mislila da će joj se dogoditi takva priča s Mislavom , a on je dodao kako je sve jasno kad je o njegovoj odluci riječ. Erna je otkrila da nikad nije sigurna u Edinovu odluku, Ivona se nije grizla što je bila vrlo iskrena kad je o Kristijanu i njoj riječ, a on je rekao: Ima kandidata koji imaju lošije odnose i onih koji imaju vrhunski odnos, a mi smo nešto između. Ali mislim da se možemo više potruditi."

Andrea i Mislav

Svi parovi donijeli su odluke o ostanku ili napuštanju eksperimenta, stigli su eksperti, a prvi par koji je sjeo pred njih bili su Gordana i Bernard , koji je odmah rekao kako njima ide - ko po špagi. Objasnio im je kako izgleda njihov dan, da nemaju nikakvih problema te da ostaje u eksperimentu. Goga je također rekla da ostaje i komentirala: Sretna sam, zabavljam se, smijem se svakodnevno i zahvalna sam na tome, dobila sam gospodina i jako je dobar čovjek." Stručnjaci su bili zadovoljni što oni svoj odnos grade za prijateljstvu što je dobra baza za nešto više.

Gordana i Bernard

Sljedeći par bili su Sanela i Jasmin , koji je rekao stručnjacima kako se iskupljivao cijeli tjedan za svoje ponašanje. Ostali parovi primijetili su da se opustio, da se šali, a na pitanje stručnjaka koja je budućnost njihove veze, Sanela je rekla: Prijateljski odnos postoji, ali ljubavni ne. On je predivna osoba, ali nije ono što tražim od muškarca." Jasmin je komentirao da to ne uzima srcu zato što to nije rekla prvi put, a Sanela je dodala da je pažljiv, svidjelo joj se kad su išli na jahanje, a posebno kad je Amela Ćurića zamolio da joj otpjeva pjesmu... Jasminu se sviđa što je Sanela veliki borac, što nije nametljiva u društvu, zabavna je, brine se o izgledu, a oboje su odlučili ostati. Baš se uživljavam u tu ulogu savršenog muža bez obzira na to što među nama nema kemije", rekao je Jasmin. Stručnjaci su ih pohvalili iako im se čini da imaju neke skrivene motive za ostanak u showu, no Sanela je naglasila kako neke stvari ipak želi zadržati za sebe. Erni je bilo drago što oni žele izgraditi prijateljski odnos, no Edin smatra da se Jasmin ne može iskupiti za ono što je napravio: To ti žena nikad neće zaboraviti."

Sanela i Jasmin

Andrea i Mislav još su jednom naglasili kako su zadovoljni svojim bračnim životom. Svakim nam je danom sve bolje i nemamo nikakvih problema", rekao je Mislav, no Erna im baš ne vjeruje. Možda mi njih ne shvaćamo ozbiljno, a oni su stvarno zaljubljeni", rekla je mlada Bosanka. Stručnjaci su im savjetovali da uzmu u obzir kako u životu ne prevladavaju samo slatki trenuci, da ima i kiselih, a Mislav je dodao da su svjesni toga. Između nas ide vrlo jednostavno, spontano, prirodno, fluidno", rekla je Andrea i dodala da puno razgovaraju o svemu. Naravno, ostali su u showu. Malo mi izgleda kao da glume i čini me kao da žele da svi vide kako su oni sretni i ljubav pršti", komentirala je Ivona.

Ceremonija 2

Došli su na red Erna i Edin . Ovaj smo tjedan doživjeli kao testiranje naših živaca", rekla je Erna, a stručnjaci su željeli znati jesu li pronašli što im se sviđa jedno kod drugoga. Erna je pričala o tome kako grade svoj odnos, ali da nema emocija ni privlačnosti među njima te da žive kao cimeri. Više mi odgovaraju mirnije i staložene osobe, koje nisu nametljive, komunikativne, ali s dozom normalnosti... Možda Sanela, ona mi je takva", rekao je Edin. Oboje su odlučili ostati zato što se nadaju nekom čudu, a stručnjaci smatraju kako glume i treba vidjeti jesu li se zainteresirali za nekoga drugoga.

Ivona i Kristijan

Ivona i Kristijan bili su sljedeći. Ivona je komentirala kako ju je neugodno iznenadilo što su joj namijenili muškarca s dugom plavom kosom i bradom, a Kiki da je očekivao još nižu curu da bi potom Mislav komentirao kako se Kiki sviđa Erni. Kristijan je objašnjavao da je dobro što Ivona i on slično razmišljaju, oboje žele poštovanje i razumijevanje te da zasad grade prijateljstvo. Volim kad me žena ne želi. Kad me netko želi, to mi je dosadno i bez veze. Dosta me žena želi, ako ćemo iskreno, i to je problem", rekao je, a Ivona smatra da se još dobro ne poznaju. Ivona želi da Kristijan bude odlučniji, a on da se Ivona zna opustiti, no odlučili su ostati u showu.

Ana i Marinko

Kad su Ana i Marinko došli pred eksperte, Ana je rekla da živi bajku i ima svog princa te da im je lakše nego mlađima jer iza sebe imaju iskustvo. Stručnjaci su komentirali da zrače pozitivnošću i ljubavlju. Mi smo kao magnet, kao yin i yang", rekla je Ana, a Marinko dodao: Ana je savršeno draga osoba i drago mi je što to pokazuje." Oboje su odlučili ostati u showu.

Kristina i Cigla

Prije nego što su Kristina i Tomislav sjeli pred stručnjake, Cigla je želio čuti savjet od Gordane, a što će odlučiti te ostaju li Kristina i on u showu - ne propustite pogledati u novoj epizodi 'Braka na prvu' od 21.15 sati na RTL-u.

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.