Brak na prvu

EKSKLUZIVNO! Andrea i Mislav godinu dana nakon 'Braka na prvu' imaju i trećeg člana: 'Živimo zajedno, a...

*Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 400 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja. Zabranjeno je svako neovlašteno korištenje fotografija bez pismenog dopuštenja RTL Hrvatske.*

RTL.hr
08.12.2021 08:00
Pročitajte još
EKSKLUZIVNO: Edin nakon 'Braka na prvu': 'Sanela i ja živjeli smo skupa u Bihaću, ali nismo više zajedno'

Andrea i Mislav od samog početka sudjelovanjau showu ' Brak na prvu ' odlično se slažu, a njihovo prijateljstvo vrlo je brzo preraslo u mnogo, mnogo više. Najveseliji i najsložniji par druge sezone na svim je ceremonijama govorio istu stvar - da je to to.

Ni Mislav ni Andrea nisu ušli u show s mnogo očekivanja, baš suprotno, došli su iz zafrkancije, po novo životno iskustvo. No dan po dan svog druženja shvatili su da imaju mnogo toga zajedničkoga, a kad se eksperiment približio svom vrhuncu, Mislav nije želio da bude kraj pa je kleknuo i pitao Andreu da postane njegova supruga i "za pravo".

Ekskluzivno za RTL.hr Andrea i Mislav ispričali su sve o svom odnosu tegdje su sada.

Andrea, jeste li očekivali prosidbu? Kako ste se osjećali kada ste vidjeli da je Mislav kleknuo pred vas?

Iskreno, u srcu jesam, ali nisam to očekivala tijekom showa. U našim smo se razgovorima dotaknuli i te teme, a Mislav je u više navrata izjavljivao da se ženi pa mi nije bilo baš takvo iznenađenje. No u tom su me trenutku emocije potpuno preplavile i jednostavno sam zaboravila na sve oko sebe. U tom trenu bili smo samo on, ja i cijeli naš svijet.

Mislave, kada ste postali sigurni da je 'to to' i da ćete zaprositi Andreu 'za pravo'? Je li vam tko pomogao birati prsten; tko?

Već drugi dan našeg lažnog braka rodili su se jedna velika simpatija i prijateljstvo. To se produbljivalo svakim danom sve više i jednostavno sam shvatio da je ona ta. Da s njom želim dijeliti svoj život. Prsten sam birao sam, čim sam ga ugledao, znao sam da je za Andreu.

Prošlo je godinu dana od snimanja, u kojem je stadiju vaša veza danas? Kada će svadba? Otkad živite zajedno? Opišite nam malo kako se razvijao vaš odnos kada je završilo snimanje.

Show nam je pomogao da se ubrzano upoznamo. Ostalo se sve razvijalo kako to ide i kod drugih parova. Počeli smo živjeti skupa, upoznavati se sve bolje. Vrijeme je pokazalo da nas upoznavanje nije udaljilo, već naprotiv, još više povezalo. I dalje smo skupa. Svaki dan nam je nekako bolji od onog prethodnog. Svadbu planiramo uskoro!

Andrea i Mislav žive zajedno, a planiraju i svadbu

Privatna fotografija/RTL

Koji su vaši zajednički planovi za budućnost?

Nastaviti biti sretni i radosni, ostati svoji. Puno se smijati i biti tu jedno za drugo.

Udomili ste psa - kako je došlo do toga i kako se kućni ljubimac uklopio u vaš život?

Dugo smo razmišljali o udomljavanju psa s obzirom na to da znamo kolika je to obveza. Mislav još nije imao iskustvo suživota sa psima, a ja živim s njima cijeli život. Kad smo slučajno naišli na objavu azila Sigurna kućica o napuštenom štenetu, srce nam se steglo i odmah smo ih kontaktirali. Već idući dan mala je Tonka bila s nama te nam od prve sekunde život čini još radosnijim.

Andrea i Mislav žive zajedno, a planiraju i svadbu

Privatna fotografija/RTL

Eksperti su se bojali da će vaš odnos 'splasnuti' kada naiđete na životne probleme jer ste se tijekom showa uglavnom zabavljali. Jeste li naišli na koji težak problem tijekom prošle godine i kako ste ga riješili?

Svakako je bilo izazova, najviše onih vezanih uz promjenu Andreine poslovne karijere te povratak u Hrvatsku. Ali baš su te situacije bile dodatni pokazatelj kako smo učinili pravi odabir životnog partnera te da zajedno možemo sve.

U showu ste naglašavali kako se ne svađate. Svađate li se sada i oko čega? Kako rješavate razmirice?

Nijedno od nas nije svađalački tip. Ja ponekad imam viška energije i htjela bih sve, odmah sada, dok je Mislav više onaj racionalni tip, koji smiruje tenzije te me spušta na zemlju. Tako da to djeluje kao jedna savršena simbioza.

Pročitajte još
Andrea i Mislav nakon 'Braka na prvu': 'Živimo zajedno, svadbu planiramo uskoro!'

Kako su vaši bližnji reagirali kada su shvatili da ste zaista na kraju pronašli pravu ljubav pred televizijskim kamerama? Jeste li vi uopće svjesni toga?

Oboje imamo sreću što smo u životu okruženi prekrasnim ljudima, našim obiteljima i prijateljima te nam je nekako najveći izazov bio kako od tih divnih ljudi dobiti zeleno svjetlo. Ali dobili smo ga.

S kim ste ih showa ostali u dobrim odnosima? S kim se čujete/vidite?

U najbliskijem sam odnosu s tetom Anom, s kojom se redovito čujem i vidim kada dođe u Hrvatsku. Jako mi je prirasla srcu te smatram da njezina odvažnost i vjera u ljubav mogu poslužiti kao primjer brojnim ženama. Od ostatka ekipe čujemo se i vidimo s Bernardom i Kikijem.

Andrea, Mislav, Ana, Marinko

Jeste li izgladili nesuglasice sa Sanelom?

U završnoj epizodi srdačno sam se oprostila od svih kandidata. Drago mi je što sam doživjela ovo iskustvo i što sam upoznala ljude najrazličitijih karaktera, godina..., različite po svemu osim u zajedničkom nazivniku da traže ljubav. Zaista bih voljela da Sanela, kao i ostali tragatelji za ljubavi, pronađu ono što im je potrebno. Oni koji traže zaslužuju naći. Jednostavnije ne može biti.

Kako biste opisali iskustvo sudjelovanja u 'Braku na prvu'?

Vrlo jedinstveno i nesvakidašnje iskustvo. Veliki korak u nepoznato koji je urodio najboljim mogućim ishodom.

Andrea i Mislav žive zajedno, a planiraju i svadbu

Privatna fotografija/RTL

Što biste poručili novim kandidatima showa?

Da uđu u show otvorenog srca i uma te da jednostavno uživaju u cijelom putovanju. U slučaju da se i ne dogodi taj inicijalni 'klik' i simpatija, trebaju si dati šansu jer u showu mogu puno naučiti o sebi samima.

Kakvi su vam planovi za 2022. godinu? Gdje i kako ćete provesti blagdane?

Blagdane ćemo provesti u krugu obitelji i najbližih prijatelja. Jako smo zahvalni na svemu lijepom što nam se dogodilo u 2021. te u idućoj godini očekujemo da će biti pretežno vedro, umjereni vjetar pozitive sa sjevera i val dobre energije s juga. Nadamo se povratku svih nas u normalu napokon.

Pročitajte još
Je li to bila ljubav na prvi pogled? Mislav i Andrea su izrekli sudobonosno 'da' u 'Braku na prvu'