Brak na prvu

EKSKLUZIVNO: Pogledajte prve scene dugo očekivanog showa 'Brak na prvu'!

Jedinstveni sociološki eksperiment 'Brak na prvu' napokon je stigao u Hrvatsku! Dvanaest samaca promijenit će život iz korijena vjenčanjem s osobom koju će prvi put vidjeti na dan vjenčanja. A kako to izgleda - gledatelji će doznati večeras u 20 sati na RTL-u!

RTL TV
16.03.2020 13:00

"Želim naći muža", "Ovo mi je zadnja šansa", "Za ljubav nikad nije kasno" - riječi su kandidata koji suse prijavili u show 'Brak na prvu' i svoj ljubavni život povjerili u ruke stručnog tima. Ukupno dvanaest samaca, koji ne znaju ništa jedni o drugima, spojili su eksperti s područja psiholgije, ljudskih odnosa i veza. Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek mjesecima su obavljali iscrpna testiranja među svim kandidatima kako bi na kraju pronašli šest odgovarajućih parova.

Vjenčanje s nepoznatom osobom kod natjecatelja će izazvati bujicu emocija, a kod mnogih će se pojaviti osjećaji već na prvi pogled. Nakon što svladaju prvu prepreku i izuste riječ "uzimam", slijedi bračno putovanje na kojem će pasti i prvi iskreni poljupci!

A nakon štosplasne romantika, kadmedenimjesec završi, počet će i prve svađe.

"Nerviraš me!", "To nije za mene", "One bi nešto, ali ne znaju ni same što" - krenut će nesigurnosti i trzavice u braku.

Na temelju kojih zaključaka su eksperti spojili baš oveparove i kako će mladencireagirati kada se ugledaju na vlastitoj svadbi - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!