Brak na prvu

Eksperti o raspadu braka Lidije i Alena: 'Oboje su pokazivali nerazumijevanje za drugu stanu i nametali...

Eksperti su zaključili kako se jednostavno nisu željeli promijeniti i pružiti jedno drugome priliku

RTL.hr
24.04.2020 13:00

Lidija i Alen ne slažu se još od medenog mjeseca, kada se dogodila velika svađa poslije koje nikad nisu uspjeli pronaći zajednički jezik. Profesorica iz Vinkovaca ne može oprostiti svom sada bivšem suprugu iz showa što ju je ponizio pred kamerama, a on se do samog kraja nije uspio priviknuti na njezinu 'zapaljivu' narav.

Iako su razgovarali s ekspertima i dobili savjete od njih, nisu ih se pridržavali. Eksperti su zaključili kako se jednostavno nisu željeli promijeniti i pružiti jedno drugome priliku.

"Otkad sam došla ovdje, borim se sama sa sobom. Trudim se na sto mogućih načina uspostaviti s njim kontakt, naći neki zajednički jezik, ali jednostavno mi ne ide. I dosta mi je", rekla je Lidija ekspertima na sinoćnjoj ceremoniji.Naime, uvidjevši da Lidija i Alen imaju velikih problema, Ita Štefanek i Boris Blažinić odlučili su razgovarati sa supružnicima nasamo.

"Lidija i Alen su pokazivali sve simptome i znakove nezdrave veze. Oboje su upali u pozicije gdje su pokazivali nerazumijevanje za drugu stanu i nametali svoje stavove", komentirao je Boris, a s njim se slaže i Ita: "Nisu bili spremni raditi na vezi i nisu se dovoljno potrudili", kazala je vlasnica agencije za upoznavanje.

Lidija i Alen na kraju su napustili show.Alen je kao uspomenu odlučio uzeti njihovu fotogrtafiju s vejnčanja, a Lidija plišanog majmuna.