Brak na prvu

Eksperti showa 'Brak na prvu': Kandidati su jedinstveni i karizmatični, ostavljamo prostora za moguće...

U ponedjeljak u 20 sati počinje velika ljubavna avantura 12 romantika, a eksperti showa otkrivaju što misle o kandidatima i kakva atmosfera vlada setu.

RTL TV
15.03.2020 13:00

Stručnjaci Ingrdi Divković, Ita Štefanek i Boris Blažinić upoznali su 12 kandidata te sukroz razne analize i brojne testove spojili šest najadekvatnijih parova, koje će gledatelji RTL-a pratiti na velikom bračnom putovanju zvanom - 'Brak na prvu' !

Brak na prvu - eksperti Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković

"Kandidati su svi karizmatični i jedinstveni. Posjeduju i ekspresioniraju sve ljudske osobine, narav i karakter. Svi su vrlo simpatični, otvoreni i spremni govoriti o svojim emocijama. A ljubav uvijek pronađe put jer kada postoji želja, onda postoji i način da se duboka povezanost dogodi", otkriva Ita Štefanek, vlasnica agencije za upoznavanje i spajanje parova So Sweet, koja je u svojoj dugogodišnjoj karijeri spojila brojne parove. Iako joj je ovo prvi put da sudjeluje u televizijskom projektu, Ita se jako dobro snašla u ulozi eksperta, no priznaje da je uloga stručnjaka u showu dosta delikatna.

Brak na prvu - eksperti Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković

"Za mene je ovo jedno veliko profesionano i osobno iskustvo. Moram priznati da osjećam veliku odgovornost za sve što izjavljujem i kako djelujem pa je doza treme i poštovanja kod mene uvijek prisutna", kaže Ita, koja ističe kako je atmosfera na setu je uvijek živa jer ima mnogo različitih karaktera te se stalno nešto novo događa. "Kandidati su zaista toliko različiti i to je prekrasno. Svatko unosi svoju osobnost, svoja očekivanja, kvalitete i slabosti. Moja očekivanja su da će većina u ovom eksperimentu prije svega izaći s velikim iskustvom, a ostavimo prostora i za moguće velike ljubavi", zaključio je psiholog Boris Blažinić koji gledatelje upozorava da ih u showu 'Brak na prvu' čeka pregrštpreokreta i intenzivnih emocija.

Prvu epizodu ovog velikog sociološkog eksperimenta zvanog 'Brak na prvu' ne propustite pogledati u ponedjeljak u 20 sati na RTL-u!