Brak na prvu

Ekspertica Ingrid otkrila najbolju stvar koju je naučila: 'Hvala i vama koji ste me otvoreno kritizirali'

Ingrid je u objavi izrazila zahvalnost što je imala priliku sudjelovati u showu

RTL.hr
05.05.2020 13:02

Ingrid Divković , spisateljica koja je bila jedna od eksperata u showu 'Brak na prvu', dirljivim se riječima na svom Instagramu oprostila od projekta u kojem je svojim savjetima i riječima potpore vodila parove kroz sociološki eksperiment u kojem su sudjelovali.

"Jer čemu život ako se njime ne usudimo zaplivati morem novih iskustava, mogućnosti, rasta i osobnih izazova... Uključujući pogreške, nedoumice, sumnje i kritike. Ne postoji autentično ispunjen život koji u sebi ne nosi nijanse bijele i nijanse crne, kao i sve one predivne nijanse između. Usuditi se obojati vlastito platno života po meni je najkreativniji 'posao' na svijetu, bez obzira na to što se platno kada ga budemo stvarali neće svidjeti svima", napisala je spisateljica kao uvod, a zatim je istaknula kako je zahvalna na iskustvu sudjelovanja u showu.

"HvalaRTLi 'Brak na prvu' na ovom nezaboravnom životnom iskustvu u kojemu sam naučila puno o sebi, ljudima oko sebe, ali i ono najvrjednije, stekla doživotne prijatelje. Hvala i svima vama koji ste mi svojim porukama pružali riječi podrške i ohrabrenja. Ali i vama koji ste me otvoreno kritizirali. Ako sam nešto u životu naučila to je da se nikada nećemo uspjeti dopasti svima, ali da je jedino bitno, da se na kraju dana dopadamo sami sebi. Ostalo su nijanse u kojima leži ljepota života!" poručila je Ingrid.