Brak na prvu

Finale 'Braka na prvu': ponovni susret Goge i Dejana završit će šokantnim otkrićem!

Šest tjedana gledatelji su vjerno pratili što se događa s kandidatima showa Brak na prvu" - dotad neviđenog sociološkog eksperimenta na malim ekranima.

RTL
26.04.2020 11:00

U posljednjem, sedmom tjednu, svi će obožavatelji vidjeti konačni rasplet, odnosno, doznat će tko je od preostala četiri para odlučio svojoj ljubavi dati šansu i kad se kamere ugase.

U finalnom tjednu koji možete pratiti od ponedjeljka do srijede u 21 sat, vidjet će se kako su kandidati proveli slobodno vrijeme koje su dobili kako bi stali na loptu i detaljno razmislili o svojim bračnim odnosima, što će nekima preteško pasti dok će drugima donijeti prosvijetljene.

Dosad uvijek suzdržana Valentina u suzama će reći kako želi Marinku reći sve što je napisala na komad papira. Nadia će pokušati Luki objasniti što stvarno osjeća, a on će na razgovoru s ekspertima mnoge šokirati jer će se pojaviti bez brade. S druge strane, dočekat ćemo ponovni susret bivših parova - Lidije i Alena te Gordane i Dejana, a on će još jednom ponoviti kako ga u životu nikad nije prevario osjećaj i da svoje mjesto do Gordane želi prepustiti nekome drugome.

Ne propustite veliku završnicu showa o kojem svi u Hrvatskoj pričaju! Finalni tjedan Braka na prvu" donosi drame od ponedjeljka do srijede u 21 sat na RTL-u!