Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Mjesec dana kasnije

FINALE - Nadia i Luka otkrili jesu li u vezi: 'Osjećam se nezrelo pokraj žene poput nje'

Nakon što su pogledali video-presjek svog braka u showu, Nadia i Luka otkrili su jesu li u vez

RTL.HR/ 29.4.2020. u 23:08
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Luka i Nadia imalu su vrlo turbulentan odnos koji je završio s pozitivnim ishodom. Naime, oboje su tijekom završnih zavjeta rekli kako žele pružiti još jednu šansu svom odnosu i vidjeti mogu li biti par kada se kamere ugase, a sada su otkrili i je li njihova veza opstala. 

"Naš se odnos razvio u jedno jako dobro prijateljstvo s obzirom na to da se ja osjećam dosta nezrelo pokraj žene poput nje. Zbog stila života koji vodimo i načina na koji živimo, ne bih joj mogao pružiti ono što bi ona u potpunosti htjela", rekao je Luka te istaknuo: "Smatram da bi bilo bolje da ostanemo prijatelji jer ono što ona želi, trenutno joj ne mogu pružiti."

Nadia je rekla da bi ponovila eksperiment i da bi prošla sve ispočetka s Lukom kojeg jako poštuje. 

"Smatram da me me ni u jednom trenutku nije umanjivao, kao ni ja njega. Koliko god smo bili različiti, mi smo se nadopunjivali", rekla je Nadia koja je objasnila koja je to bila prekretnica u njihovu odnosu koja se iz ljubavne veze pretvorila u prijateljstvo. 

"Tempo, način na koji ja funkcioniram i živim. Ne bih htjela zapostavljati Luku. Treba mu pažnje, a ja živim sto na sat", rekla je Nadia, a Luka ju je primio za ruku kao znak podrške i zahvale.

Prvi zajednički intervju Goge i Adama: 'Vijest o dolasku bebe bila je blagi šok, ali brzo smo shvatili da je to ono što želimo!'

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Ponedjeljak - petak u 19.30 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
EKSKLUZIVNO

Gabrijela iz 'Ljubav je na selu' za RTL.hr: 'Majka 17 godina nije pitala za mene, a ruganje okoline je ostavilo traga'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba