Brak na prvu

FINALE - Nadia i Luka otkrili jesu li u vezi: 'Osjećam se nezrelo pokraj žene poput nje'

Nakon što su pogledali video-presjek svog braka u showu, Nadia i Luka otkrili su jesu li u vez

RTL.hr
29.04.2020 23:08

Luka i Nadia imalu su vrlo turbulentan odnos koji je završio s pozitivnim ishodom. Naime, oboje su tijekom završnih zavjeta rekli kako žele pružiti još jednu šansu svom odnosu i vidjeti mogu li biti par kada se kamere ugase, a sadasu otkrili i je li njihova veza opstala.

"Naš se odnos razvio u jedno jako dobro prijateljstvo s obzirom na to da se ja osjećam dosta nezrelo pokraj žene poput nje. Zbog stila života koji vodimo i načina na koji živimo, ne bih joj mogao pružiti ono što bi ona u potpunosti htjela", rekao je Luka te istaknuo: "Smatram da bi bilo bolje da ostanemo prijatelji jer ono što ona želi, trenutno joj ne mogu pružiti."

Nadia je rekla da bi ponovila eksperiment i da bi prošla sve ispočetka s Lukom kojeg jako poštuje.

"Smatram da me me ni u jednom trenutku nije umanjivao, kao ni ja njega. Koliko god smo bili različiti, mi smo se nadopunjivali", rekla je Nadia koja je objasnila koja je to bila prekretnica u njihovu odnosu koja se iz ljubavne veze pretvorila u prijateljstvo.

"Tempo, način na koji ja funkcioniram i živim. Ne bih htjela zapostavljati Luku. Treba mu pažnje, a ja živim sto na sat", rekla je Nadia, a Luka ju je primio za ruku kao znak podrške i zahvale.