Brak na prvu

FINALE SEZONE: Dejan ostao šokiran Goginim priznanjem: 'U ljubavnoj smo vezi'

Prva sezona popularnog showa 'Brak na prvu' došla je do svoje velike završnice! Večeras će se doznati tko je od parova uspio izdržati u braku i u stvarnom životu.

RTL TV
29.04.2020 11:00

U finalnoj epizodi sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' gledatelji će imati priliku vidjeti kako napreduju odnosi parova nakon povratka u stvarni život. Naime, prošlo je pet tjedana od konačnih odluka, kadsu se jedni parovi odlučili za nastavak avanture i iza kamera,a drugi za rastanak.

Brak na prvu

Danas će se doznati jesu li Nadia i Luka te Gordana i Milan i dalje zajedno, je li se nešto promijenilo kadsu se kamere ugasile i jesu li se neki parovi ponovno spojili.

Eksperti Boris Blažinić, Ingrid Divković i Ita Štefanek analizirat će cijeli eksperiment, njihove odnose i sve ono što se događalo tijekom posljednjihnekoliko tjedana te će doći do šokantnog otkrića!

"Meni je to teško reći... Sad smo u ljubavnoj vezi", izjavit će Gordana Marelli pred svojim bivšim suprugom Dejanom Vukobratovićem , kojeg će ta informacija potpuno iznenaditi, baš kao i ostale parove.

O čemu je točno riječ, tko je i dalje u braku, a tko slobodan - ne propustite pogledati u finalnoj epizodi showa, večeras u 21 sat na RTL-u!