Brak na prvu

Finale showa otkriva: tko je ostao zajedno, zašto su Goga i Dejan izazvali opće čuđenje i što Lidija ima...

Kandidati imaju još samo jednu važnu stavku koju trebaju odraditi u showu - otkriti kako izgledaju njihovi odnosi tjednima nakon što su se razišli ili, pak, dali svojoj priči šansu za ljubav.

RTL
28.04.2020 23:05

Na posljednjem susretu s ekspertima Borisom Blažinićem, Itom Štefanek i Ingrid Divković parovi prepričavaju svoje dojmove i otkrivaju finalne odluke. Lidiji i Alenu nije pomogla ni razdvojenost da smire tenzije pa je tako na pitanje eksperata bi li nešto promijenila vezano za show, Lidija poručila kako bi promijenila partnera.

Gordana i Dejan srest će se nakon nimalo ugodnog rastanka, a što se sve promijenilo kod njih, najbolje svjedoče osupnuta lica ostalih kandidata kada čuju velike novosti.

Svemu tome prethodila je današnja epizoda u kojoj je pred Nikolinom i Adamom te Gordanom i Milanom bio rastanak kako bi u miru razmislili o svojim osjećajima nakon čega će donijeti konačnu odluku - ostaju par ili se razilaze.

Nikolina je komentirala da vjeruje kako je situacija s Adamom mogla biti puno drugačija da je ona od početka bila otvorenija.

Cijenim Adamovu strpljivost i pažnju jer u stvarnom životu mislim da nijedan muškarac ne bi trpio tolike uvrede i poniženja", komentirala je Nikolina. Zaključila je i kako je Adam super čovjek i dobra osoba. Gogi i Milanu dosta je teško pao razlaz zato što su se dobro slagali, a oboje su komentirali da su se previše naviknuli jedno na drugo.

Kako bi lakše donijela odluku, Nikolina provodi vrijeme sa sestrom blizankom Kristinom, koja je zaključila da očito nešto ne funkcionira u tom odnosu s obzirom na to da se među njima ništa nije dogodilo.

Falilo mi je da bude muško", komentirala je Nikolina sestri Kristini. Adam, pak, razgovara sa sestrom Lily s kojom komentira Nikolinu.

Ne želim nikoga uvrijediti, ostat ću neutralna, ali moram priznati da mi je jako antipatična. Nemoj me pitati o njoj, stvarno mi se ne sviđa", rekla je Lily što je pomalo šokiralo Adama jer smatra da je sestra sad bila oštrija nego kad su bili u Baranji. Lily mu je poručila i kako neće dobro prihvatiti Nikolinu ako odluče biti zajedno.

I Goga se savjetovala s prijateljicama oko Milana, koje su zaključile kako možda on i nije kompatibilan za nju te da je ona prejaka za njega.

On nema ništa na tijelu i na faci što se meni sviđa", komentirala je Goga iako joj se njegov karakter sviđa.

Lijepa je kao bajna vila", rekao je Milan o svojoj partnerici svojim prijateljima, ostavljajući nedorečeno što će biti dalje s njima.

Nakon nekoliko dana koje su proveli razdvojeni, Nikolina i Adam ponovno se sreću kako bi si izgovorili zavjete.

Nepromišljena sam, brzopleta, tvrdoglava i ponekad sebična. Znam da imam mnogo mana, kao i vrlina. Onaj nepopravljivi romantik u meni vrištao je da dam priliku ljubavi. Mislim kako nisam bila spremna za ovaj izazov. Svjesna sam koliko si truda uložio u nas, ali ja ipak nisam ta koja te zaslužuje. Život uvijek čeka da se pojavi neka kriza prije nego što nam pokaže koliko je divan. Ja sam u ovom slučaju tvoja kriza, a tebe čeka nešto divno, ali ipak bez mene", rekla je, među ostalim, Nikolina u svojem pismu Adamu.

Naš početak nije bio najljepši, ali kako je vrijeme odmicalo, tako su se popravljali odnos i komunikacija. Nadam se da sam upoznao pravu tebe - izvana jaku i sigurnu, a iznutra krhku i veselu. Ovaj je eksperiment pokazao kako dvije osobe različitog gledanja na svijet ipak mogu normalno funkcionirati, ako si pruže šansu. Sve što smo ja i ti uspjeli proći u ovih pet tjedana, nažalost nije dovoljno za nastavak veze. Previše smo različiti i drugačije gledamo na svijet. Moja je konačna odluka da odlazim", rekao je Adam Nikolini nakon čega su se uz zagrljaj rastavili.

Gordana i Milan imali su dirljiv susret nakon nekoliko dana rastanka.

Ti si jedna divna žena, strpljiva, što si dokazala ovim brakom u kojem si me puno toga naučila. Prvi sam put odlučio reći da" u svojim šezdesetima. Neki bi rekli da sam dugo čekao, ali da sam znao da ću dočekati tebe - opet bih čekao. Spreman sam za ženu u svom životu, želim da znaš da mi je život s tobom bio sve što sam od braka i očekivao. Ti si dobar prijatelj, hvala ti što se trudiš. Bio bih lud čovjek ako ne bih vidio da si vrijedna mog truda. I zato ću biti iskren kao nikad dosad - želim te odvesti na ples, na kuglanje i želim ostati uz tebe da vidimo gdje nas sve ovo može odvesti", napisao je Milan Gordani koja je bila zadovoljna onim što je čula.

Laskalo mi je što si mi se cijelo ovo vrijeme udvarao, što nisi odustajao. Hvala ti što si galantan, darežljiv, što nisi zlopamtilo, što me nikad nisi uvrijedio, što sam se pokraj tebe osjećala lijepom, vrijednom i zanimljivom ženom. Ti si vrijedan čovjek i zato kažem da" odnosu koji smo ostvarili jer nas dvoje nismo netko za svaki dan. Ni ti meni, ni ja tebi", rekla je Gordana svom partneru te su tako oboje odlučili još se potruditi oko svog odnosa.

Veliko finale prve sezone Braka na prvu" pratite u srijedu u 21 sat na RTL-u!