Brak na prvu

FOTOGALERIJA: Ovo su kandidati koji traže ljubav u showu 'Brak na prvu'

Dvanaest romantika čeka najsretniji dan u njihovom životu - vjenčanje! Ukupno šest parova izreći će sudbonosno "da" u RTL-ovu showu 'Brak na prvu', koji s prikazivanjem počinje večeras u 20 sati!

RTL TV
16.03.2020 18:00

"Kada sam čula da na projektu radi stručni tim, povukla me znatiželja. Vjerujem da nas ljubav može pronaći na razne načine, pa i na prvi pogled!", kaže Nadia Amić , 29-godišnja njegovateljica koja od budućeg supruga očekuje poštovanje i povjerenje.

"Od showa očekujem da će tijekom ovog eksperimenta uz mene biti pristojan muškarac koji se prijavio iz pravih razloga, kao i ja. Očekujem dobru zabavu i puno uzbuđenja te vjerujem u iskru koja se može zapaliti kod prvog susreta", priznaje umirovljenica Gordana Gašparić Vrbljanin kojoj će ovo biti drugo vjenčanje, ali ima veliku tremu kao da je prvi put.

No nisu samo žene romantične, i muški natjecatelji showa 'Brak na prvu' željni su ljubavi i spremni su na brak!

Pročitajte još
FOTOGALERIJA: Ovo su kandidati koji su tražili ljubav u prvoj sezoni showa 'Brak na prvu', sjećate li ih se?

"Osjetim kako je vrijeme da se, kako bi naši stari rekli, skrasim i nađem ljubav života. To nema veze s mojim godinama, nego jednostavno s osjećajem da sam spreman i želim posložiti život", otkriva Dejan Vukobratović , koji ne može dočekati trenutak kada će ugledati svoju buduću suprugu.

"Od showa očekujemda će me eksperti spojiti sosobom koja će svojim pozitivnošću, skromnošću i vedrinom u moj život unijeti baš ono što mi nedostaje, a nadam se da će se od svega i roditi ljubav", izjavio je Adam Kromer , kojem je dosta samoće.

Osim navedenih kandidata, ljubav i brak na prvi pogled u ovom velikom sociološkom eksperimentu tražit će još Lidija Stević, Gordana Marelli, Nikolina Tutić i Valentina Hržić te Alen Topić, Luka Budak, Marinko Matejak i Milan Tokić .

A tko su natjecatelji pred kojima je avantura života - provjerite u priloženoj fotogaleriji i ne propustite pogledati večeras u 20 sati na RTL-u !