Brak na prvu

FOTOGALERIJA: Veselo vjenčanje Gordane Gašparić Vrbljanin i Milana Tokića

Drugi par koji su eksperti spojili i koji se vjenčao u showu 'Brak na prvu' bili su umirovljenici Gordana Gašparić Vrbljanin i Milan Tokić, a unatoč zlatnim godinama, njhova je svadba bila jedna od najveselijih, plesalo se do dugo u noć!

RTL TV
18.03.2020 13:30

Ona je komunikativna i druželjubiva, željna pažnje, a on je kavalir, avanturist i romantična duša. Gordanu i Milana eksperti su spojili jer smatraju da bi jedno drugome mogli biti odličan oslonac u životu te da se njihove osobine izvrsno nadopunjuju.

Tako je ovo dvoje mladenaca u, kako kažu, zlatnim godinama dalo priliku ljubavi i braku te su jedno drugome izreklo "uzimam". Nakon vjenčanja slijedilo je pravo slavlje, a na njihovoj se svadbi ludo plesao twist te su se svi zajedno jako dobro zabavili. Tako su Gordani i Milanu prvi sati braka protekli u veselom tonu, a nadaju se da će im tako biti i u cijeloj vezi.

Pročitajte još
FOTOGALERIJA: Veselo vjenčanje Gordane Gašparić Vrbljanin i Milana Tokića

Osjećam sigurnost pored Milana, znam da je pravi gospodin, a to mi i treba. I drago mi je da zna plesati te mislim da ćemo ubuduće puno plesati zajedno", zaključila je Gordana, dok su Milanovi prijatelji komentirali kako se on "zaljubio do daske".

Kako je izgledala njihova svadba - pogledajte u priloženoj fotogaleriji! A kako će provesti prvi dan u zajedničkom životu - doznat ćete večeras u 20 sati na RTL-u!