Brak na prvu

Goga otkrila čime je Dejan izluđuje: 'Jednu večer mi je bilo dosta i stvarno sam se uzrujala'

Čini se kako i kod najskladnijeg para showa iza zatvorenih vrata ne cvatu ruže...

RTL.hr
31.03.2020 21:56

Najskladniji par showa 'Brak na prvu', Gordana i Dejan, od samog početka djeluju kao da su stvoreni jedno za drugo. No Goga je otkrila da nije sve kako se čini.

"To je bio početnički zanos, a onda smo se uselili i tu smo zaštekali poprilično", rekla je Goga, a po Dejanovu izrazu lica dalo se zaključiti kako on nije bio svjestan problema!

No ovaj koji je Goga otkrila ekspertima zapravo seže još u prve dane jer se Dejanova supruga na to požalila Lidiji još na medenom mjesecu. Naime, smeta joj što ona i suprug imaju drugačiji bioritam.

"Jednu večer mi je bilo dosta i stvarno sam se uzrujala i povisila sam glas prvi put", rekla je te dodala da ju je posebno naljutilo to što je već nekoliko puta naglasila Dejanu da je pusti da spava, a on ne prestaje pričati.

Ekspertica Ingrid je pitala Gordanu misli li da je možda problem u tome što se toliko sviđa Dejanu da je on ne može prestati obasipati pažnjom.

"Mi cijele dane pričamo, ali kad ja hoću spavati, ja hoću spavati", rekla je Goga i dodala kako joj je to veoma važno: "Za mene je to spavanje, za njega je jelo", rekla je iskreno i sve nasmijala.

Hoće li Goga i Dejan uspjeti pronaći kompromis, ne propustite doznati od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!