Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Tužna je

Goga se požalila da dobiva ružne poruke, Nikolina i Valentina je tješe: 'Znaš da smo uz tebe!'

Gordani su u komentarima potporu pružile prijateljice koje je stekla u showu

Image
RTL.HR/ 30.4.2020. u 18:10
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Gordana Marelli i Adam Kromer u finalnoj epizodi showa 'Brak na prvu' otkrili su da su u ljubavnoj vezi. I dok su im eksperti i ostali parovi koji su sudjelovali u sociološkom eksperimentu čestitali, Goga se na Instagramu obratila svojim pratiteljima i otkrila im kako na društvenim mrežama dobiva mnogo ružnih poruka te da je to veoma rastužuje. 

"Prije svega VELIKO, ali zaista VELIKO hvala ljudima koji su shvatili da se prvenstveno radi o showu, i o jednoj neprirodnoj situaciji i okruženju, koja nema veze s privatnom svakodnevnicom pojedinca. No, ono što me trenutno čini tužnom su negativne i vrlo ružne poruke koje mi šalju nepoznati ljudi, većinom s lažnih profila čiju poantu ne mogu razumjeti", napisala je Gordana. Poručila je i kako smatra da je bila korektna prema suprugu u showu, Dejanu Vukobratoviću, jer je svojevoljno napustila show čim je uvidjela da se ne vidi s njim u vezi. 

"Vi imate pravo gajiti simpatije prema Dejanu, a isto tako moje je pravo znati kakvog partnera želim i sama odlučiti s kim želim biti u vezi, a s kim ne. Moram li ja svakom uzvratiti osjećaje? NE. Jesam li išta započela dok sam još bila u braku? NE", napisala je Gordana te poručila kako svatko ima pravo odlučivati što je za njega najbolje. 

Na kraju je napisala kako je sretna što nije mlađa jer smatra da bi se tada mnogo teže nosila s ružnim riječima te se osvrnula na problem vršnjačkog nasilja. 

"Odmah pomislim na djecu koju maltretiraju iz raznih razloga i koja pate duboko u sebi jer ne znaju na koji način ovakve stvari okončati. Grozno!" zaključila je. 

Gordani su u komentarima potporu pružile prijateljice koje je stekla u showu. 

"Goga, znaš da smo uz tebe", poručila joj je Valentina Hržić, dok je Nikolina Tutić, s kojom je Adam bio u braku tijekom eksperimenta, napisala: "Draga, samo hrabro, čuvaj sebe i bebu. Adamu i tebi želim svu sreću."

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

A kako se zapravo rodila ljubav između Goge i Adama, pročitajte u njihovom ekskluzivnom intervjuu za RTL.HR: 

Prvi zajednički intervju Goge i Adama: 'Vijest o dolasku bebe bila je blagi šok, ali brzo smo shvatili da je to ono što želimo!'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Nevenka oduševila, malo falilo do 40 bodova: ‘Sve je bilo super, ali dajem priliku i ostalim curama’

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba