Brak na prvu

Goga se požalila da dobiva ružne poruke, Nikolina i Valentina je tješe: 'Znaš da smo uz tebe!'

Gordani su u komentarima potporu pružile prijateljice koje je stekla u showu

RTL.hr
30.04.2020 18:10

Gordana Marelli i Adam Kromer u finalnoj epizodi showa 'Brak na prvu' otkrili su da su u ljubavnoj vezi. I dok su im eksperti i ostali parovi koji su sudjelovali u sociološkom eksperimentu čestitali, Gogase na Instagramu obratila svojim pratiteljima i otkrila im kako na društvenim mrežama dobiva mnogo ružnih porukate da je to veoma rastužuje.

"Prije svega VELIKO, ali zaista VELIKO hvala ljudima koji su shvatili da se prvenstveno radi o showu, i o jednoj neprirodnoj situaciji i okruženju, koja nema veze s privatnom svakodnevnicom pojedinca. No, ono što me trenutno čini tužnom su negativne i vrlo ružne poruke koje mi šalju nepoznati ljudi, većinom s lažnih profila čiju poantu ne mogu razumjeti", napisala je Gordana. Poručila je i kako smatra da je bila korektna prema suprugu u showu, Dejanu Vukobratoviću , jer je svojevoljno napustila show čim je uvidjela da se ne vidi s njim u vezi.

"Vi imate pravo gajiti simpatije prema Dejanu, a isto tako moje je pravo znati kakvog partnera želim i sama odlučiti s kim želim biti u vezi, a s kim ne. Moram li ja svakom uzvratiti osjećaje? NE. Jesam li išta započela dok sam još bila u braku? NE", napisala je Gordana te poručila kako svatko ima pravo odlučivati što je za njega najbolje.

Na kraju je napisala kako je sretna što nije mlađa jer smatra da bi se tada mnogo teže nosila s ružnim riječima te se osvrnula na problem vršnjačkog nasilja.

"Odmah pomislim na djecu koju maltretiraju iz raznih razloga i koja pate duboko u sebi jer ne znaju na koji način ovakve stvari okončati. Grozno!" zaključila je.

Gordani su u komentarima potporu pružile prijateljice koje je stekla u showu.

"Goga, znaš da smo uz tebe", poručila joj je Valentina Hržić , dok je Nikolina Tutić , s kojom je Adam bio u braku tijekom eksperimenta, napisala: "Draga, samo hrabro, čuvaj sebe i bebu. Adamu i tebi želim svu sreću."

A kako se zapravo rodila ljubav između Goge i Adama, pročitajte u njihovom ekskluzivnom intervjuu za RTL.HR: