Brak na prvu

Gordana G. V. nakon vjenčanja: 'Milan je divna osoba, no trebat će mi više vremena da ga bolje upoznam'

U drugoj epizodi showa 'Brak na prvu' stručni je tim spojio Gordanu Gašparić Vrbljanin i Milana Tokića, koji vjeruju kako zlatne godine nisu prepreka kada je riječ o ljubavi. No nakon što je prošla romantika vjenčanja, Gordana otkriva svoje prve dojmove sa svadbe.

RTL TV
18.03.2020 14:00

Eksperti showa 'Brak na prvu' veseloj su i društvenoj Gordani Gašparić Vrbljanin najadekvatnijeg partnera pronašli u simpatičnom umirovljeniku Milanu Tokiću . Gordana je već na početku izjavila kako upartneru traži oslonac i pravog džentlmena koji će je oboriti s nogu svojom pristojnošću i vedrinom. A izgleda kako je Milan na dobrom putu jer je već na vjenčanju izjavila da se on čini kao pravi kavalir.

"Gospodin Milan je divna osoba, trenutačno mi se čini da mi karakterom potpuno odgovara, a za bolju procjenu njegovog karaktera će mi trebati nešto više vremena te će vrijeme pokazati koliko smo zapravo kompatibilni", kaže Gordana o svom novom suprugu s kojim će uskoro otići i na prvo bračno putovanje.

Brak na prvu

"Veselim semedenom mjesecu prvenstvenozbog doživljaja, novog iskustva, druženja i putovanja ljepotamaHrvatske", ističe Gordana, koja će, ako nešto krene po zlu u njihovoj vezi, uvijek nastojati biti optimistična.

"Vidjet ćemo što nam nosi vrijeme. No vjerujem da ćemo i Milan i ja dati sve od sebe i truditi se dok postoji nada za sretnu vezu, a u slučaju da shvatimo kako iskre među nama nema, vjerujem da ćemo ostati dobri prijatelji", zaključuje Gordana.

Kako izgleda Gordanin i Milanov prvi dan u braku i zajedničkom životu - pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!