Play ponuda
Play ponuda
Avanturistica

Gordana ima zanimljiv hobi: U avione sam se zaljubila kao dijete, a ne obazirem se na komentare da to nije za žene

Gordana Marelli, 38-godišnja poduzetnica iz Zagreba ostavlja dojam staložene i smirene osobe pa se nerijetki iznenade kad im kaže da je zapravo prava ovisnica o adrenalinu.

Image
rtl.hr/ 28.3.2020. u 9:00
Play ponuda

Naime, Gordana obožava visine i avione.

"U avione sam se zaljubila kao djevojčica, tata od najbolje prijateljice često je letio s cessnom i jedrilicom, i vodio je nas dvije sa sobom. Tada mi je osjećaj bio kao da sam u lunaparku, samo još 100 puta bolje. S godinama se ta ljubav razvijala, znala sam da ću jednog dana i ja upravljati" otkriva Gordana.

„Samostalno sam se vinula u visine prvi put tek prošle godine. Za dozvolu privatnog pilota aviona PPL (private pilot license) potrebno je proći teorijsku obuku (i položiti sve ispite) te praktičnu obuku od 45 sati leta, nakon čega kandidat izlazi na završni ispitni let za pilota. A za sve koji bi htjeli probati letjeti postoji "Postani pilot na 1 dan". Nakon kratke teorijske obuke polijećete  s instruktorom na nekih cca pola sata i uživate u visinama" otkriva zaneseno Gordana koja kaže da se na njezinoj listi nalaze još neke zanimljive adrenalinske atrakcije.

"Inače sam sklona adrenalinu, pogotovo brzini i visini. Volim posjetiti adrenalinske i zabavne parkove, vozila sam motore, jet ski, glisere, rafting je isto fora. Svakako još planiram let zmajem, zip line i skok s padobranom" kaže Gordana.

Ipak, kaže kako se znala susretati s mišljenjima da to nije za žene. 

"Živimo u svijetu u kojem se poslovi i hobiji još uvijek dijele na "muške" i "ženske" i sve što izlazi iz nekog zadanog okvira nailazi na čuđenje, osuđivanje i raznorazne komentare. Osobno sam protiv podjela, generaliziranja i osuđivanja, mislim da svatko treba raditi što ga veseli, ako pri tome nikom drugom ne šteti. Za sebe sam čula razne komentare, ne obazirem se na njih jer živim za sebe, a ne za druge" kaže Gordana.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

O njezinom avanturističkom duhu govori i njezin Instagram koji otkriva i da Gordana uživa u prirodi i izletima.

A hoće li joj se na tim izletima u buduće pridružiti i Dejan, partner kojeg su joj eksperti showa „Brak na prvu“ dodijelili kao potencijalnog životnog suputnika, doznajte od ponedjeljka do četvrtka u 20:35 sati u emisiji „Brak na prvu“ na RTL-u!

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Upravo se čita

Image
TADA SU BLISKIJI

Ismet i Azelma prisjetili se početaka zajedničkog života: 'Najviše volim kad nemam novca'

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
SRETNA OBITELJ

Predivne vijesti! Dušan iz 'Ljubav je na selu' uspio doći do supruge i sina: 'Stigli su kući iz rodilišta'

Play ponuda

Više s weba