Brak na prvu

Gordana o svom suprugu: Dejan je izuzetno šarmantan, pažljiv i topao, a i mami se svidio

Poduzetnica Gordana Marelli u emisiju Brak na prvu" prijavila se jer se želi još jednom udati. Razvod je nije obeshrabrio pa je odlučila ljubavi dati još jednu šansu.

RTL
18.03.2020 15:09

Nije ni slutila da će joj se dogoditi klik" s Dejanom Vukobratovićem, Slavoncem kojeg su joj eksperti namijenili kao potencijano kompatibilnog partnera. Njihovo vjenčanje bilo je pravi primjer filmske romanse, no ima li brak šansu i potrajati?

Kakva je bila vaša prva reakcija kad ste vidjeli Dejana? Što ste prvo pomislili?

Hodajući prema oltaru vidjela sam trojicu muškarca u odijelu, koji stoje ispred oltara i gledaju u mene, a ja sam se pitala koji je od njih moj budući muž...Kad mi je Dejan pružio ruku i predstavio se, laknulo mi je, trilema je bila riješena. Na prvi pogled mi se svidio, bio je veseo, opušten i ponašao se jako pažljivo.

Na vjenčanju se činilo kao da je odmah zaiskrilo među vama?

Postojala je iskrica na prvu, što je mene prvu iznenadilo jer nisam očekivala takav scenarij, a i svi gosti bili su poprilično u nevjerici.

Prije samog dolaska do matičara komentirali ste da biste najradije pobjegli. Kakav je bio osjećaj?

Prije dolaska do matičara dogodio se košmar emocija, koje su bile prilično intenzivne; od silnog uzbuđenja, do propitkivanja što ja uopće radim, tko će me dočekati, čak sam pomislila i da sam potpuno skrenula. Jednostavno, u tom sam trenutku shvatila dasve to stvarno događa i da nemam pojma što me čeka i nastala je panika.

I vaše su obitelji dosta dobro kliknule". Što je mama rekla na zeta?

Na vjenčanju je bila toliko dobra atmosfera da smo se svi vrlo brzo povezali i odlično zabavili. Mislim da to nitko u toj mjeri nije očekivao. A mami se zet svidio.

Što je to prvo što vas je privuklo Dejanu?

Dejan zna biti izuzetno šarmantan, veseljak je, a najviše me privuklo što se od početka ponašao pažljivo i toplo.

Ne propustite Brak na prvu" večeras u 20 sati na RTL-u!