Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
BRAK NA PRVU

Hedviga Tandara: 'Tražim zrelog partnera na kojeg se uvijek mogu osloniti'

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu', što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u!

RTL.hr/ 18.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Hedviga Tandara (31) dolazi iz Zagreba i radi kao voditeljica marketinga u obiteljskoj tvrtki. Nakon završenog studija jedno je vrijeme živjela u Španjolskoj, a kratko i u Dubaiju, no zbog pandemije vratila se u Hrvatsku. Hedviga traži partnera na kojeg se može osloniti i daje laganu prednost zrelijim muškarcima koji trebaju biti skromni, ali ambiciozni te imati manire.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Za sebe kaže da je također vrlo ambiciozna, energična i otvorena žena koja voli biti u središtu pozornosti, ukratko, puna je iznenađenja. Ona je žena koja želi ugoditi svima oko sebe ostavljajući svoje želje, emocije i potrebe po strani i kad nekoga voli, ništa joj nije problem učiniti za tu osobu i očekuje da to netko ne iskorištava. U posljednje vrijeme odvažila se poraditi i na svojoj listi želja, shvativši da sve brzo prolazi tako da je odlučila živjeti punim plućima putujući, isprobavajući razne adrenalinske sportove i iskorištavajući svaku priliku koja joj se pruži, a sve bi to bilo, naravno, ljepše udvoje…

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
USKORO NA RTL-U

Upoznajte Sašu Đorić, kandidatkinju showa 'Brak na prvu': 'Vjerujem u bajke i svaki dan pokušavam biti istinski sretna'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba