Brak na prvu

Ita Štefanek komentira prvi prekid: 'Goga je shvatila da Dejan nije njezin tip, počela se hladiti, a onda...

Ekspertica showa 'Brak na prvu' iz prve ruke zna kakav je bio odnos Gordane Marelli i Dejana Vukobratovića te je za RTL.HR otkrila zašto je došlo do prekida njihove veze.

RTL TV
2020-04-18 14:00

Ita Štefanek savjetnica je za ljubavne odnose ivlasnica agencije za upoznavanje i spajanje parova So Sweet. Njezino dugogodišnje iskustvo naučilo ju je kako dobro prosuditi zašto su pojedini parovi idealni te zašto dolazi do mogućih problema u vezi, ali i raskida. Upravo seto dogodilo naizgled kompatibilnom paru iz showa 'Brak na prvu', koji je imao predispozicije da taj brak uspije, no Gordana Marelli i Dejan Vukobratović odlučili su okončati svoju vezu. Njihov odnos od početka do kraja za RTL.HR komentira ekspertica Ita.

Ita Štefanek, Brak na prvu
Ita Štefanek, Brak na prvu FOTO: RTL

"Gordana je tijekom prvih nekoliko dana shvatila da Dejan zapravo nije dovoljno njezin tip muškarca. To znači kako je uvidjela da nije dovoljno pozicioniran, situiran i da trenutno nema velikih ili konkretnih planova za budućnost. Dejan je zapravo na nekoj, moglo bi se reći, raskrsnici života i show 'Brak na prvu' bio mu je potez da na neki način pokuša definirati život. No Gordana od Dejana nije dobila potvrdu koju je očekivala i tražila od muškarca, a to je da osim ljubavi, nježnosti i pažnje, koju joj je Dejan pružio, muškarac bude situiran i realiziran u životu. Kadje to tako predočila,počela se hladiti od Dejana. Aonda se pojavila i potencijalna simpatija prema Adamu, koja je postupno postala očitija jer su oni zajedno odlazili u teretanu i na kave pa je to sigurno pridonijelo da se još više udalji i ohladi od Dejana. Nažalost, u tom trenutku sav Dejanov trud i sve njegove taktike da ponovno osvoji Gogu, nju su jednostavno odbijale jer ih ona više nije prihvaćala", objašnjava Štefanek, koja smatra kako Dejan nije napravio neku veliku pogrešku koja se nije mogla riješiti jer je pokazao želju za popravkom.

Brak na prvu
Brak na prvu FOTO: RTL

"Mislim da Dejan nije toliko pogriješio u njihovoj vezi jer je bio iznimno korektan. On jemožda bećar u duši, voli zabavu, prijatelje, ali je i dobra duša. On je u eksperiment ušao bez ikakvih očekivanja, a ona s velikim očekivanjima, i to je zapravo glavna razlika koja ih je razdvojila. Kadsu počeli problemi, Dejana smo savjetovali da se, koliko može, približi profilu muškarca koji ona traži, ali mislim da je već bilo prekasno jer se Gordana tad počela još više udaljavati od njega. Drago mi je što je Dejan imao samopoštovanja paje odustao kadje vidio da je dao cijelog sebe, ali da pomaka s njezine strane nije bilo.Zapravo je Gordanu iritirao sav njegov trud jer su se pojavile neke nove simpatije", otkriva Ita, koja smatra da je Adam u tome igrao veliku ulogu, što je i Dejan slutio.

Brak na prvu
Brak na prvu FOTO: RTL

"Dejanov je trud bio uzaludan jer je Gogaveć odlučila i prebacila fokus na Adama, prema kojem se vidi da osjeća neku kemiju i privlačnost i zato je željela otići iz showa, a vidjelo se i kako se neugodno iznenadila kadje vidjela Adamov odgovor da ostaje u showujer se tome nije nadala", kaže ekspertica koja ima objašnjenje i za taj potez.

Brak na prvu, eksperti
Brak na prvu, eksperti FOTO: RTL

"A zašto je Adam odlučio ostati? Smatram da on želi ispasti maksimalno korektan prema Nikolini i dati joj posljednju šansu. No Nikolina mi se čini previše zatvorena i ona jednostavno ne dopušta sama sebi da joj se dogodi ljubav", zaključuje Ita Štefanek.

Gordana i Dejan prvi su par koji se razveo u RTL-ovu eksperimentu 'Brak na prvu', a jesu li Gogini osjećaji prema Adamu stvarni ili će on ljubav ipak pronaći s Nikolinom-razvoj događaja pratite od ponedjeljka do četvrtka u 21 sat na RTL-u!

Kolačići

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.

Ova web-stranica koristi kolačiće. Kolačiće koristimo za pružanje boljeg korisničkog iskustva, lakšeg pregleda sadržaja, analize korištenja, sustava oglašavanja i funkcionalnosti. Klikom na "Slažem se" pristaješ na sve svrhe obrade. Pojedinačne namjene možeš odabrati i urediti klikom na "Saznaj više". Više o kolačićima možeš pročitatiovdje.