Brak na prvu

Ivona je nakon 'Braka na prvu' promijenila frizuru, a o ljubavi kaže: 'Pronašla sam svoju sreću...'

Najmlađi par u eksperimentu 'Brak na prvu' bili su Ivona i Kristijan i premda se Ivoni na početku nikako nije svidio njezin suprug, na kraju su postali pravi prijatelji koji se čuju i danas. Ivona sada živi u Njemačkoj, a kako se ondje snašla te s kime se čuje od ostalih kandidata - otkrila je za RTL.HR.

RTL.hr
10.12.2021 14:30
Pročitajte još
Društvene mreže gore! Ivona je u posljednjoj emisiji rekla da je trudna, jeste li i vi to čuli?!

Prošlo je godinu dana od snimanja 'Braka na prvu', a ti si se preselila u inozemstvo. Kako si se snašla u Njemačkoj? Što radiš tamo?Nedostaje li ti Hrvatska?

Što se tiče moga odlaska u Njemačku, na to sam se odlučila još prije šest godina. Upisala sam školu i učila njemački te istodobno radila kao pomoćni kuhar. Trenutno sam u fazi traženja posla u svojoj struci (ekonomija). Dolazim često u Hrvatsku, ali fali mi najviše kad dođe ljetno doba.

Ivona Pendić

Kako izgleda tvoj život nakon showa, prepoznaju li te ljudi? Jesi li dobila mnogo poruka podrške?

Moj život nakon showa izgleda identično kao i prije showa. Ništa se previše nije promijenilo, osim moje frizure. Ono što mi je najzanimljivije je da me ljudi prepoznaju po glasu. Dobila sam brdo poruka podrške na društvenim mrežama.

Ivona i Kristijan

Kako su tvoji bližnji reagirali na tvoje sudjelovanje u showu? Kakvi su bili komentari kada su vidjeli kako si se predstavila?

Moji bližnji su mi podrška od samog početka. Ponosni su na mene i smatraju da sam bila svoja i da je to ono najbitnije. Bez dlake na jeziku. Onakva kakva jesam cijeli život.

Jesi li pronašla ljubav nakon showa? Ako jesi, možeš li nam reći neke detalje?

Svoj privatni život nakon showa željela bih zadržati za sebe još neko vrijeme. Reći ću vam samo da sam svoju sreću pronašla.

S kim se čuješ iz showa? Jesi li s nekim ostala baš bliska? U kakvom si odnosu sa svojim supružnikom iz showa?

Nakon showa ostala sam u kontaktu s nekim kandidatima. Ponekad se čujem s nekoliko njih, a najviše s Ciglom i Sanelom. Ovo je vjerojatno već očekivani odgovor. S Kikijem se čujem kad se uspijemo uskladiti. Ostali smo prijatelji.

Ivona i Sanela

Kako bi opisala iskustvo sudjelovanja u 'Braku na prvu'? Bi li ponovila tu avanturu?

Moje iskustvo u 'Braku na prvu' bilo je pozitivno. Stvarno ne mogu navesti nijednu stavku koja mi je bila negativna. Upoznala sam stvarno super ljude, stekla nova poznanstva i neko novo iskustvo. Kad bismo vraćali vrijeme, opet bih sve ponovila.

Koji bi savjet dala novim kandidatima?

Moj je savjet svim novim kandidatima da budu samo svoji! Iskreno od samog početka, samo tako nemate što izgubiti.

Brak na prvu

Bi li voljela sudjelovati u još nekom RTL-ovu showu?

Sudjelovati u 'Braku na prvu' bilo je super iskustvo, ali ne bih sudjelovala u nekom drugom showu.