Brak na prvu

Lidija Stević komentira prekid s Alenom: 'Bio je potpuno neiskren i nije mi se svidio'

Lidija Stević se u showu 'Brak na prvu' udala za Alena Topića te je njihov brak već na medenome mjesecu krenuo u potpuno pogrešnom smjeru. Samo za RTL.HR Lidija otkriva zašto je došlo do razvoda i što misli o svom bivšem suprugu.

RTL TV
25.04.2020 09:00

Kod Lidije i Alena vrlo je brzo splasnula romantika s vjenčanja tako da su se ozbiljni problemi pojavili već na medenome mjesecu. Tada se dogodila prva velika svađa nakon koje se par više nije mogao vratiti na pravi put. Njihove karakterne razlike su napravile veliki jaz među supružnicima i Lidija je odlučila stati tome na kraj. U četvrtak navečer u showu 'Brak na prvu' Vinkovčanka je izjavila da želi napustiti eksperiment, baš kao i Alen te su tako postali drugi par pred razvodom. No Lidija ne žali što je sve tako završilo, već joj je, kako kaže, na neki način i laknulo.

"Nije mi žao što sam show napustila bez Alena jer mi se on nije svidio. No drago mi je što sam sudjelovala i što sam sve to iskusila jer sam u eksperimentu puno toga naučila o sebi. U razgovoru s ekspertima, pogotovo s Borisom Blažinićem, upoznala sam neka pravila, uputstva za bolje poznavanje sebe same, i to će mi koristiti", otkriva Lidija, koja drži da je glavni problem u njihovu braku bila - neiskrenost.

"Smatram da je Alen bio potpuno neiskren. Ponašao se drugačije pred kamerama, tada je bio vedar i nasmiješen, a iza kamera bio je puno povučeniji i drugačiji", kaže zgodna profesorica koja bi, da se može vratiti vrijeme, vjerojatno sve isto napravila.

brak na prvu, Lidija i Alen

"Ne bih ništa promijenila jer sam sve iskreno rekla što mislim. Žao mi je jedino što sam s Alenom podijelila toliko stvari o sebi, a on je to okrenuo protiv mene. Inače sam lakovjerna, i to je moj najveći problem, ali sada sam i to naučila", iskrena je Lidija koja ističe kako je puno toga naučila o sebi u ovom eksperimentu.

"Naučila sam da imam čelične živce. Sve što sam zamolila Alena da ne radi, on je namjerno radio. U većini sam se slučajeva uspjela suzdržati da ne puknem, i to sam naučila - biti strpljivija", prisjeća se Stević te napominje kako je ona bila i previše iskrena za Alenove pojmove.

alen i lidija

"Bila sam iskrena od početka do kraja, i to je moj najveći problem, zato mi se i dogodila takva situacija s Alenom", objašnjava Lidija, koja ne namjerava ostati s bivšim suprugom u kontaktu.

"Nakon emisije ispričala sam seAlenu što sam možda bila gruba prema njemu, ali to je sve. Nismo više u kontaktu", zaključuje Lidija svoju televizijsku ljubavnu priču.

brak na prvu, Lidija i Alen

Finalni tjedan showa 'Brak na prvu' pratite idući tjedan od ponedjeljka do srijede u 21 sat na RTL-u!