Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 30. SIJEČNJA NA RTL-U

Manuela Milovanović kandidatkinja je showa 'Brak na prvu': 'Sa svojim budućim partnerom želim istraživati nep...

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu', što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u!

RTL.hr/ 16.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Zagrepčanka Manuela Milovanović (43) kaže da živi u trenutku i voli biti u kontaktu s ljudima, što je i ostvarila radeći kao turistička vodičkinja, predavačica i life coach! Manuela govori šest stranih jezika i smatra da su je najviše obogatila putovanja i upoznavanje drugih kultura, a nije joj problem sama istraživati nepoznato. Ipak, više bi voljela putovati udvoje tako da želi pronaći partnera sa sličnim interesima, bliskog njezinim godinama koji će je nasmijati.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

S bivšim partnerima ostala je u dobrim odnosima, a radeći na sebi i svojim nesigurnostima, uvidjela je kako je u bivšim vezama bila bolja prijateljica nego ljubavnica. Premda tvrdi da joj dominantni partneri ne odgovaraju jer je i sama takva, Manuela je svjesna da bi joj najbolje pristajao 'jači partner', no uvijek je spremna prilagoditi se nekome tko je vrijedan toga. Kroz smijeh zaključuje da muškarca ne shvaća ozbiljno, čak ni autoritativno, ako nije viši od nje.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
večera za 5 na selu

Marin se u Makarsku doselio zbog ljubavi: 'Prijavio sam se jer me supruga nagovorila'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba