Brak na prvu

Marinko poslije showa: 'Javljaju mi se žene i kažu da im je žao što nisam našao pravu!'

Kada je ljubav u pitanju, stvari su uvijek na strani onog koji ne želi. Tako je bilo i u slučaju Valentine i Marinka, para za koji su svi navijali, ali dalje od velikog prijateljstva nije išlo.

RTL
02.05.2020 11:00

Iako je Marinko priznao da gaji osjećaje prema Valentini te da želi s njom romantičnu vezu, ona je zaključila kako nije spremna za ništa više od prijateljstva. Kako sada gleda na cijelo iskustvo, provjerili smo sa 47-godišnjim Marinkom.

Bilo je ovo jedno super iskustvo, ali ohladio sam se nakon svega pa mi nije bilo teško gledati neke epizode", kaže Marinko. Priznaje ipak da mu je žao što s Valentinom nije uspio izgraditi ljubavni odnos, a u emisiji je kroz suze priznao kako su se pojavile emocije koje je dugo potiskivao u sebi jer se bojao da će biti povrijeđen. Kaže, nije mu nelagodno što su stotine tisuća gledatelja vidjeli kako plače.

Ne sramim se toga, to je sasvim normalno i prirodno", a na pitanje što mu se na Valentini toliko svidjelo, kratko i jasno odgovara - sve!

Otkriva i da ga prolaznici prepoznaju na ulici te mu se javljaju, a svi imaju jako pozitivne komentare. Baš kao i žene koje mu se javljaju.

Jako se puno žena javlja, sve imaju pozitivno mišljenje i kažu da im je žao što nisam našao onu pravu", otkriva Marinko. A što kažu njegova kći i majka na emisiju?

I jedna i druga kažu da su muškarci u showu bili iskreni a da su se žene došle naslikavati", iskreno će Marinko. Njegova kći Vinka od početka nije odobravala Valentinu, našla joj je zamjerku u frizuri, količini šminke i načinu na koji pleše, no Marinko kaže da mu inače ne bi smetalo kada njegovi bližnji ne bi odobrili njegovu odabranicu.