Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 30. SIJEČNJA NA RTL-U

Marko Bogdan kandidat je showa 'Brak na prvu': 'Volim starije žene koje znaju što žele'

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu', što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u!

RTL.hr/ 17.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Marko dolazi iz Daruvara i iznimno je ambiciozan čovjek koji teži velikom uspjehu u poslovnom svijetu. Sve što danas ima stvorio je sam. Voli imati dobro isplaniran svaki dan kako bi imao osjećaj da sve drži pod kontrolom. Marko preferira starije žene koje znaju što žele, koje su ambiciozne i imaju životne planove. Kako kaže, one su sigurnije u sebe i odlučnije, što mu se posebno sviđa.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

Kad je o fizičkom izgledu riječ, preferira niže žene poput Eve Longorije ili Kristine Krepele. Posljednju dulju vezu prekinuo je prošle godine jer djevojka i on nisu imali iste prioritete. Marko ističe kako ga iz takta mogu izbaciti pasivni i inertni ljudi. Ako upozna pravu ženu koja uspije pronaći način da ga zavoli i ublaži njegove čvrste stavove, oženit će je!

Image

Brak na prvu - nova sezona

show
Hrvatska - 2023
Od ponedjeljka, 30. siječnja u 21.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
Stara delicija

Što su bijeli bubrezi? Smatra ih se afrodizijakom, a postoji i svjetsko prvenstvo u njihovoj pripremi

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba