Play ponuda
Play ponuda
Dojmovi nakon svadbe

Milan Tokić iskreno nakon vjenčanja: 'Kada sam ugledao Gordanu, nervoza je nestala!'

Milan Tokić prijavio se u show 'Brak na prvu' kako bi se skrasio u zagrljaju voljene osobe, a eksperti su mu odabrali Gordanu Gašparić Vrbljanin s kojom je ušao u brak odmah nakon upoznavanja.

Image
Foto: RTL
RTL TV/ 18.3.2020. u 14:30
Play ponuda

Milan Tokić i Gordana Gašparić Vrbljanin drugi su par koji se oženio u showu 'Brak na prvu'. Iako Milan ima 64 godine, nikada se nije ženio jer nije bilo prave prilike, zato su mu eksperti showa pronašli ženu koja mu se svidjela na prvi pogled.

„Tanka, visoka, plavuša, lijep hod – sve sam to vidio!“, kazao je Milan nakon što je prvi put ugledao Gordanu na vjenčanju, a onda je za RTL TV otkrio koje su mu još misli prošle kroz glavu.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Imao sam tremu pred vjenčanje i nelagodu, bio sam malo nervozan, ali kada je stigla Gordana i kada smo se upoznali - nervoza je nestala. Bio sam zadovoljan, a znao sam da ću je još tijekom dana bolje upoznati i da ćemo pronaći zajednički jezik. Bio sam stvarno sretan kad sam je ugledao i sretan sam zbog našeg vjenčanja", priznaje Milan, koji se veseli zajedničkom životu i daljnjem upoznavanju nove supruge.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

"Veselim se medenom mjesecu i našem putovanju koje će nam omgućiti da više vremena provedemo zajedno jer samo o Gordani trenutno razmišljam. Sve ovo je za mene novo i zanimljivo iskustvo, ali sretan sam što je ona pored mene i što zajedno idemo na putovanje", otkriva Milan.

A kako će se mladenci provesti na medenom  mjesecu - pratite u novim nastavcima showa 'Brak na prvu' od ponedjeljka do četvrtka u 20 sati na RTL-u!

Image

Brak na prvu

show
Hrvatska - 2020
Gledaj na
Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
OPTUŽIO IH DA SU VARALI

Filip napao Karmelu i Tomislava pred svima: 'Moje mišljenje je da vi ne zaslužujete finale'

Play ponuda

Više s weba