Play ponuda
Play ponuda
Klik na prvu

Nadia o Luki: Vrckav je, svidjela mi se njegova reakcija kad me ugledao, a volim i kad me netko može pratiti u humoru

Nadia Amić, 28-godišnja majka devetogodišnjeg sina Leonarda, otkrila je u emisiji „Brak na prvu“ da joj je sin na prvome mjestu, ali i da želi nježnost i partnersku ljubav.

Image
Foto: RTL
rtl.hr/ 20.3.2020. u 12:00
Play ponuda

Stručnjaci Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković kao partnera su joj dodijelili 29-godišnjeg Luku Budaka, a čini se kako par, barem na prvi pogled, ima dosta zajedničkih karakteristika.

Nadia je otkrila i što je prvo pomislila kad je ugledala svog supruga kako je čeka.

Vrlo prihvatljiv čovjek. Svidjela mi se njegova otvorena reakcija kada me ugledao. Djelovao je vrlo iskreno“, kaže Nadia. Ceremonija je prošla u veselom i opuštenom tonu, a kaže i kako nije imala nikakva očekivanja prije nego što je vidjela Luku jer smatra da očekivanja uvijek vode do nezadovoljstva.

A na pitanje je li osjetila klik s Lukom već na prvu, kaže:

„Luka ima dozu vrckavosti koju podržavam i simpatična mi je. Nismo potpuno različiti. Volim humor i volim kada me se u tome može pratiti.“

Ipak o tome što će im budućnost donijeti te ima li njihov brak šansu za uspjeh, ne želi prognozirati.

„Moj je životni moto da vrijeme sve pokaže. Tako neka bude i sada. Ključ života je biti dobar čovjek. Ostalo su nijanse“, poručuje zagonetno.

Tekst se nastavlja ispod oglasa
Play ponuda

Nadia je na vjenčanju naprosto blistala u vjenčanici pomalo netipičnog kroja koja je naglasila njezinu senzualnost te je otkrila kako se osjećala u ulozi mladenke.

„Kao osobi koja je do sada probavala razne stilove odijevanja, ali vjenčanicu nisam, bilo je zabavno i posebno“, kaže.

Hoće li biti zabavno i posebno i u epizodama koje nam slijede, doznajte već u ponedjeljak u 20 sati na RTL-u u novom tjednu showa „Brak na prvu“!

Play ponuda

Više s weba

Pročitajte još

Image
DONOSIMO RECEPT

Domaći trganci baš su za prste polizati! Evo kako ih Marina sprema

Play ponuda

Više s weba