Brak na prvu

Nadia priznala: 'Dobio je djelić mog srca'; Luki to nije dovoljno: 'Nitko ne pita kako se osjećamo i...

Show 'Brak na prvu' bliži se svom kraju, a u posljednjoj fazi eksperimenta padaju sve maske i otkrivaju se pravi osjećaji. No je li to dovoljno za opstanak braka?

RTL TV
22.04.2020 22:11

Mi, muškarci, moramo konstantno trpjeti i moramo dati ženama prostora. No nitko nas ne pita kako se mi osjećamo i želimo li mi te žene pokraj sebe", izjavit će Luka koji je jedan dan s Nadijom u nebesima, a drugi ih dan realnost spusti na dno. Iako je Luka u srijedu navečer bio siguran u ono što želi, baš kao i Nadija, čini se kako će se njihova veza u četvrtak ponovno naći na klimavim nogama.Vremena je sve manje pa je i pritisak da se donese ispravna odluka sve veći tako da parovi moraju brzo reagirati jer ih sutra čeka teški dan odluke!

Osjećam se čudno kada znam da je kraj već tu", priznat će Nikolina kojoj je tek krenulo s Adamom . Naime, u srijedu navečer supružnici su se vrlo ugodno proveli na tečaju plesa, a kasnije i na večeri, te su postali vrlo bliski.

Brak na prvu

Mislim da smo na dobrom putu, da je Adama i mene sve ovo zbližilo i da okrećemo neku novu stranicu svog života", kazala je Nikolina o Adamu koji želi od nje dobiti jasnu poruku kako bi znao koju odluku donijeti.

Pri kraju smo eksperimenta i malo nam je vremena još ostalo, želio bih znati hoće li mi pružiti nešto više od prijateljstva. Ona spominje da je ljubav daleko, ali meni treba konkretan odgovor...", kazao je Adam te priznao da su sada napokon krenuli njihovi dobri dani.

Brak na prvu

A naizgled dobri dani krenuli su i za Luku i Nadiju , koji su se odlično proveli na romantičnoj večeri.

Luka je bio uzbuđen, bio je zatečen i oduševljen mojom pojavim. Odavno nisam doživjela tako lijepo iznenađenje. Luka je dobio djelić mog srca, ali treba se i dalje truditi", kazala je Nadia kroz suze jer ju je oduševilo Lukino iznenađenje - ogrlica u obliku srca.

Drago mi je vidjeti njezinu iskrenu reakciju. Mislim da bismo se trebali i dalje upoznavati, samo s više slobode", zaključio je Luka.

Brak na prvu

Ljubavne toplo-hladno" igre nisu zaobišle ni najstarije kandidate u showu - Gordanu i Milana , koji su proveli dan uz tango i romantičnu večeru.

Mile, potrudio si se, nemam riječi, hvala ti. Lijepa je ta igra mačke i miša, a ti si jedan izuzetno drag muškarac", priznala je Gordana koju je Milan oduševio s pripremljenim iznenađenjem.

Ti si mene dovela u red i možemo biti nešto više od prijatelja, ja sam za ako ti to želiš", kazao joj je zavodnik Milan koji samo čeka Gordanino zeleno svjetlo.

Brak na prvu

Zeleno svjetlo čeka i Marinko , koji je Valentinu odveo na penjanje po stijeni pa je iskoristio priliku i pomogao joj tako što ju je primio za stražnjicu da ne padne.

Nisam je pipkao, samo sam htio pomoći ženi u nevolji. Pridržavao sam guzove da ne padne", iskren je bio Marinko, no Valentini se nije svidjela njegova šala: Da je nastavio pipkati, dobio bi mali šamar iza uha!"

Po mojoj procjeni, mislim da postoji neka kemija među nama. Moja su vrata Valentini uvijek otvorena, na njoj je odluka", priznao je Marinko koji se nada da njihov odnos neće ostati samo na prijateljstvu.

Brak na prvu

Lidija i Alen su također imali lijepo isplanirani spoj - večera pa izlet u Muzej iluzija, no sve je upropastila nova doza svađe.

Daleko si ti od romantičnog pozitivca kakvim se prikazuješ. Vulgaran si, seksualni manijak, perverznjak i energetski vampir", krenula je nabrajati Lidija koja je vrlo nezadovoljna njihovim odnosom te misli da je na rubu odustajanja.

Brak na prvu

Shvaćam da ispadam osoba koju je jako teško zadovoljiti, ali je zapravo Alen osoba koju je još teže zadovoljiti. Nikada me nije pokušao zavesti niti smisliti jednu zajedničku aktivnost", iskrena je Lidija.

Očekivao sam da će biti svađe, ali da će ovako daleko otići - to nisam očekivao... Jako ružno, dno dna", izjavio je Alen nakon neugodne situacije koja se protezala cijelu večer.

Brak na prvu

Imaju li parovi pravu sliku o njihovu odnosu te jesu li svi načisto sa svojim osjećajima i odlukom - pogledajte u četvrtak u 21 sat na RTL-u!