Brak na prvu

Nikolina i Adam izrekli dirljive završne zavjete: 'Ja nisam ta koja te zaslužuje...'

Adam i Nikolina donijeli su odluke o svom odnosu, a izrekli su ih si gledajući se oči u oči

RTL.hr
28.04.2020 22:10

Nikolina i Adam stali su jedno pred drugo i pročitali si međusobno završne zavjete. Prva je bila Nikolina, koja je Adamu rekla kako ona nije njegova 'ona prava'.

"Svjesna sam koliko si truda uložio u nas, ali ja ipak nisam ta koja te zaslužuje. Život uvijek čeka da se pojavi neka kriza prije nego što nam pokaže koliko je divan. Ja sam u ovom slučaju tvoja kriza, a tebe čeka nešto divno, ali ipak bez mene", rekla je Nikolina u dirljivom zavjetu.

Da njih dvoje nisu stvoreni jedno za drugo smatra i Adam.

"Sve što smo ti i ja prošli u ovih pet tjedana nažalost nije dovoljno za nastavak veze. Jednostavno, previše smo različiti i drugačije gledamo na svijet", rekao je Adam te poželio Nikolini sve najbolje: "Posebno u ljubavi, po koju smo oboje došli."

Nikolina je priznala kako joj je žao da otpočetka nije bila otvorenija.

"Sad kad je kraj, kad sagledam cijelu priču, žao mi je što se nisam drukčije u sve to unijela", rekla je Nina te se oprostila od Adama zagrljajem.

"Ne mogu reći da se osjećam razočarano jer oboje smo došli naći ljubav. S obzirom da se to nije dogodilo, mislim da sam našla dobrog prijatelja za cijeli život za popiti kavu. Negdje nas čeka naša ljubav", zaključila je Nikolina.