Brak na prvu

Nikolina objavila fotografije sa snimanja showa: 'Ne postoji prečica na putu do sreće'

Nikolina nije ostala s Adamom, no svakako je mnogo toga naučila tijekom sociološkog eksperimenta

RTL.hr
04.05.2020 17:07

Nikolina Tutić u showu 'Brak na prvu' nije pronašla svog princa na bijelom konju, no zato je zasigurno nešto naučila iz tgo iskustva. To dokazuje njezina posljednja objava na Instagramu u kojoj je, uz nekoliko fotografija sa snimanja showa, objavila citat Nikole Greba iz knjige 'Snaga ljudskih vrlina'.

"Ne postoji prečica na putu do sreće niti ćemo je ostvariti ponavljamo li neke afirmacije, ili forsiramo pozitivne rečenice podređujući svoj život ispunjenju trenutačnih potreba ili tuđih očekivanja. Važno je doći u kontakt nas samih sa sobom. Svatko se treba upitati što ga ispunjava i što ga čini dubinski sretnim. Svemir se neće sam od sebe pobrinuti za nikoga od nas. Na nama je da to učinimo za sebe. Pokrenimo jednu od najvažnijih i najuzvišenijih ljudskih vrlina, zahvalnost, i razvijajmo istovremeno i ostale predložene vrline: znatiželju, kreativnost, ljubav prema učenju, mudrost, hrabrost, upornost, iskrenost, entuzijazam, ljubav, altruizam, socijalnu inteligenciju, timski rad, pravednost, opraštanje, poniznost, razboritost, nadu, smisao za humor i svrhu", napisala je Nikolina i zahvalila svojim najmilijima na podršci.

Konobarica, koja je ljubav tražila i u drugoj sezoni showa 'Gospodin Savršeni', u 'Braku na prvu' bila je udana za Adama Kromera . Njihova ljubav nije imala sretan završetak pa je Nikolina i dalje solo, a Adam čeka dijete s Gordanom Marelli , koja je u showu bila udana za Dejana Vukobratovića .

Želite li vi iskušati kako je to biti nečiji supružnik, prijavite se u drugu sezonu showa 'Brak na prvu' na ovoj poveznici .