Brak na prvu

Nikolina Tutić: 'Imam tremu i na tuđim vjenčanjima, a prije svoje svadbe neću spavati od uzbuđenja!'

Nakon što je sudjelovala u showu 'Gospodin Savršeni' Nikolina Tutić odlučila se na još jednu televizijsku avanturu, a sve s jednim ciljem - pronaći ljubav!

RTL TV
17.03.2020 10:00

Zašto ste se odlučili prijaviti u 'Brak na prvu' i što očekujete od showa?

Iz istog razloga zbog kojeg sam sudjelovala u showu 'Gospodin Savršeni'.Volim izazove, volim nova iskustva, a pogotovo ako su pozitivna. Znatiželjna sam i mlada osoba željna dobrih provoda idruženja. Vidjet ćemo što će se dogoditi i što će me u showu dočekati - nikad se ne zna!

Vjerujete li u ljubav na prvi pogled i mislite li da je ona moguća u emisiji?

Sve je moguće.Nikad se ne zna kad, gdje i u koga se možeš zaljubiti. Ljubav je čudo. Smatram da te osoba na prvu može privući, a za zaljubljenost ćemo vidjeti.

Nikolina Tutić

Kakvog partnerapriželjkujete?

Već sam jednom rekla kako tražim zločestog momkamekasrca, ali tko zna, možda se baš zaljubim u potpunu suprotnost! Priželjkujem partnera s kojim ću se slagati u svakom pogledu i s kojim ću tijekom upoznavanja stvoriti dobar odnos.

Imate litremu pred vjenčanje? Kako se osjećate kada znate da se uskoro udajete?

Imam tremu i na vjenčanjima na kojima sam samo gost. Već vidim da prije svoje svadbe neću ni spavati od uzbuđenja. Trema postoji jer sam jako nestrpljiva i ne znam što me čeka. Ipak je to brak na prvi pogled -gotova stvar! Nervoza i radoznalost su u meni, kao ipomiješani osjećaji koje jenemoguće opisati riječima.

Brak na prvu - proba vjenčanica i svadbenih odjela

Što za vas znači brak, a što ljubav?

Brak je za mene velika stvar. Dvoje ljudi koji su se odlučili za zajednički život i sve što on nosi. U braku serađa povjerenje i nalaze rješenja za sve prepreke, a ljubav to donosi. Bez ljubavi brak ne postoji. Zaljubljenost dođe i ode, ali ljubav ostaje.

Ako se posvađate s parnerom, čime ili kako ćete pokušati riješiti prvu bračnu svađu?

Pa vjerojatno nećemo razgovarati koji sat ili čak dan ili ćemo se izbjegavati sve dok on ne shvati da se mora ispričati, bio kriv ili ne. Šalu na stranu, ne znam točnoodgovoriti na to pitanje jer ovisi o situaciji u kojoj ćemo se naći.

Što je najromantičnije, a što najluđe što ste napravili ili biste napravili zbog ljubavi?

Jošuvijek nisam upoznala osobu za koju bih napravila neke lude i velike stvari.

Jeste li ranije bili razočarani u ljubav i zašto?

Ukratko mogu reći da jesam, kao i svaka druga osoba na svijetu. Kad ljubav nije obostrana, potiskuješ u sebi osjećaje i nadaš se da će sljedeći korak biti pozitivniji ishod i sretan kraj te priče. Nona kraju tako bude samo u bajkama.

Čeka li Nikolinu prava ljubav u showu 'Brak na prvu', pogledajte večeras u 20 sati na RTL-u!