Brak na prvu

Nikolina Tutić iskreno nakon finala: 'Goga i Adam mogli su na ljepši način priznati da su zajedno, ali...

Bračni put Nikoline Tutić nije bio bajkovit kao što je ona to na početku zamišljala, a najveće iznenađenje bilo joj je Adamovo priznanje da je u vezi s Gordanom! Samo za RTL.HR Nikolina je otkrila što misli o toj vezi, ali i o sudjelovanju u eksperimentu.

RTL TV
30.04.2020 11:00

*Preneseni sadržaj ne smije biti veći od 600 znakova, bilo da se izvorni sadržaj prenosi u jednome dijelu ili na više mjesta, uz obvezu poštivanja integriteta izvornog sadržaja.

Nikolina Tutić je u eksperiment 'Brak na prvu' ušla kako bi dala još jednu priliku ljubavi na nešto drugačiji način. Tako se udala za svog partnera u showu Adama Kromera , s kojim nije kliknula od prvog dana. Ipak, kako je vrijeme odmicalo,Adam se više trudio, a Nikolina postajala opuštenija, iako iskreno priznaje da pravih iskrica među njimanikada nije bilo.

Brak na prvu

"O Adamu mislim sve najbolje. On je dobar prijatelj, ugodan za druženje, ali ne vidim se s njim u ljubavnoj vezi i ne vidim ga kao partnera. Nije mi žao što nismo uspjeli jer,kao što sam već rekla, mi smo samo prijatelji bez iskrica iemocija", otkriva Nikolina za RTL.HR te priznaje da bi, kada bi mogla vratiti vrijeme, neke stvari u vezi Adama ipak drugačije napravila.

"Promijenila bih svoje ponašanje na samom početku snimanja. Moje su reakcije i stav ispočetka bili impulzivni jer mi je cijela situacija bila potpuno nova, nepoznata i sve se brzo odvijalo, a pokraj mene bio je potpuni stranac. I zato se u meni pojaviostrah da opet ne ostanem povrijeđena. Takva sam i ne možeš se jednostavno promijeniti, to si što jesi, ali definitivno možemo raditi na sebi da budemo što bolji u budućnosti", ističe zgodna plavuša koja ne žali ni trena što je bila dio ovogeksperimenta.

Brak na prvu

"Drago mi je što sam sudjelovala u Braku na prvu'. Tijekom showa naučila sam puno toga o sebi, kao i o zajedničkom životu i ljubavi s partnerom", kaže Nikolina, koja svejedno jednu stvar nije predvidjela, pa se na kraju iznenadila.

"U showu nisam sumnjala na Adamovu vezu s Gordanom . U finalu, kada sam čula da su zajedno, nisam se nešto ugodno ili neugodno iznenadila, ali ipak mislim kako su na jedan ljepši način moglipriznati da su zajedno", otkriva Nikolina koja ipak ništa ne zamjera ni Adamu, a ni Gordani.

Brak na prvu

"Samo im želim puno sreće, da se vole i uživaju u zajedničkom životu", priznaje lijepa konobaricakoja će ljubav potražiti izvan showa.

"Zasadjoš nisam u vezi, ali sve je moguće. Vidjetćemo što će vrijeme donijeti. Spremna sam za ljubav!"zaključuje Nikolina.

U drugu sezonu showa 'Brak na prvu' možete se prijaviti putem ovog linka.