Brak na prvu

Odbjegla nevjesta: Već u prvoj emisiji Braka na prvu" Gordana želi pobjeći tik pred vjenčanje

U prvoj epizodi novog RTL-ova showa Brak na prvu" gledatelji su upoznali i prvi par.

RTL
16.03.2020 21:00

Gordanu Marelli i Dejana Vukobratovića eksperti Boris Blažinić, Ita Štefanek i Ingrid Divković spojili su na temelju brojnih testova koji su pokazali da bi njih dvoje mogli biti kompatibilni.

Inače, show Brak na prvu" zasniva se na spajanju kandidata na temelju raznih psihotestova i razgovora i svojevrstan je sociološki eksperiment te brakovi sklopljeni u showu nemaju formalno pravnu osnovu.

Prije samog vjenčanja kandidatkinje i kandidati imali su djevojačku i momačku večer, naravno, odvojeni jedni od drugih kako ne bi sreli osobu koju su im eksperti dodijelili. Tijekom večere i dame i dečki zaključili su da žele normalne partnere, da im fizički izgled nije važan te kako se nadaju da će im show doista donijeti i pravu ljubav.

Brak na prvu, Gordana

Boris, Ita i Ingrid odlučili su da bi Dejanu, bećaru iz Slavonije koji voli društvo, odgovarala Gorana Marelli, 37-godišnjakinja iz Zagreba koja voli adrenalin. Ita je naglasila da bi problem mogao biti i to što je Gordana realizirana žena koja bi mogla očekivati i realiziranog muškarca dok je Dejan tip osobe koji je dosad više bio usmjeren na društveni život. Prije nego što se udala, Gordana je svojim prijateljicama Martini i Aniti otkrila da se udaje, a premda su obje bilešokirane činjenicom da ne zna tko joj je budući muž, odlučile su je podržati.
Ni Dejanovi bližnji nisu bili ništa manje šokirani kad im je rekao da će se oženiti, ali je majka Nevenka odlučila podržati svog sina u svim odlukama.

Nakon što su obavijestili svoje bližnje, Gordana i Dejan morali su odabrati vjenčanicu, odnosno, svadbeno odijelo. Dok je Dejan došao s idejom kako želi plavo odijelo, Gordana se više mučila svojim odabirom. Nakon što joj prve dvije vjenčanice nisu bile po volji, nastala je panika.

Užasno mi je stresno, nije bilo vremena, a morala sam se brzo odlučiti. Inače sam neodlučna", kazala je Gordana koja je na kraju završila u suzama jer joj se ni treća vjenčanica nije svidjela.

Ja sam zapravo jednostavna, ali su vjenčanice komplicirane. U tome je problem", zaključila je Gordana.

brak na prvu, dejan

Na sam dan vjenčanjamladenci su pripremili poklone jedno drugome. Dejan je Gordani poslao knjigu Put vrhunskog muškarca" pa je Gordana zaključila kako je sigurno riječ o muškarcu koji razmišlja o bitnim stvarima. Dejan je dobio narukvicu koja ima privjesak sa sidrom, što je on protumačio kao da njegova buduća supruga želi mirnu luku. Iako je Gordana bila relativno mirna tijekom priprema za vjenčanje, pred sam čin jako se uznemirila i zaključila kako je možda vrijeme da pobjegne.

A hoće li pobjeći i tko su ostali parovi u showu Brak na prvu", gledatelji će doznati u utorak u 20 sati u novoj epizodi novog showa na RTL-u!