Brak na prvu

Parovi moraju donijeti tešku odluku - ostaju li ili odlaze iz showa 'Brak na prvu'

U današnjoj epizodi showa 'Brak na prvu' parovi će imati priliku razgovarati s ekspertima, a nakon toga odlučuju žele li odustati od svog braka ili će nastaviti biti dio ovog velikog sociološkog eksperimenta.

RTL TV
31.03.2020 11:00

Nakon što su se svi parovi okupili na prvoj zajedničkoj večeri i međusobno upoznali, slijedi i njihov prvi razgovor s ekspertima Borisom Blažinićem, Ingrid Divković i Itom Štefanek . Kroz razgovor sa stručnjacima parovi će moći otvoreno reći što im smeta ili nedostaje u braku, a nakon toga će donijeti i konačnu odluku - ostaju li u vezi ili odlaze iz 'Braka na prvu' .

Dan odluke unijet će nervozu među sve parove, a dečki će biti pod većim pritiskom jer ih jako zanima koju su odluku donijele njihove supruge.

"Među dečkima dosta vlada nervoza ine bih rekao da su sve riješili sa svojim ženama. I ja imam tremu, ali prihvatit ću Valentininu odluku kakva god ona bila", priznaje Marinko .

"Mi smo odlično počeli, ali nakon toga sve se počelo urušavati... Postoje određeni problemi i moram dobro razmisliti što ću odlučiti", izjavila je Gordana Marelli , koja je sa suprugom Dejanom kliknula na prvu, no čini se da su se stvari promijenile.

Ima li nade za parove, tko odlazi, a tko ostaje - pogledajte večeras u 21 satna RTL-u!