Brak na prvu

Parovi se oduševili kad su vidjeli iznenađenje u stanovima: 'Ne znam tko je ova tu cura pored tebe'

Parovi nisu očekivali da će ih u stanovima dočekati fotografije s vjenčanja

RTL.hr
28.03.2020 11:00

Supružnici iz showa 'Brak na prvu' vratili su se s medenog mjeseca i sada za njih započinje nova faza braka - zajednički život. A kako bi imali osjećaj da su u svom domu, u stanovima ih je dočekalo iznenađenje - fotografija s vjenčanja.

"Ne znam tko je ova tu cura pored tebe", našalila seNikolina kada je vidjela svoju i Adamovu fotografiju. Njih su dvoje zaključili da će vrijeme pokazati kamo ide njihov odnos.

"Razveselio sam se jer nikad neću zaboraviti taj trenutakkad smo se vjenčali", rekao je Alen, no Lidija nije bila oduševljena.

"On je fejker, on je glumac, on je neiskren. Taj njegov osmijeh na toj slici, to je lažni osmijeh", rekla je Lidija koja će u stanu spavati na kauču, a ne sa svojim suprugom.

Gordana i Milan nisu mogli sakriti oduševljenje fotografijom.

"Prekrasno iznenađenje. Mogu reći da i Milan lijepo izgleda na slici", rekla je Goga, a Milan je zadovoljan: "Nije da se hvalim, ali stvarno smo lijepina fotografiji."


Nisu svi reagirali jednako

Nadia i Luka misle da su odlično ispali, a Gogu je fotografija prepala.

"Ja sam u braku, to je moj muž, imam fotogrtafiju s vjenčanja kraj kreveta", komentirala je, dodavši da joj je sve to malo previše, dok je Dejan komentirao da je fotografija baš lijepa.

Marinko i Valentina komentirali su da im je fotografija baš lijepa, no čini se kako je mladoženji draža nego mladoj.

"S vrata sam vidio, za oko mi je zapelo, i ispalo mi je predivno nešto", komentirao je Marinko, dok je Valentina rekla da joj je fotografija "fora".

Nove epizode showa 'Brak na prvu' ne propustite gledati od ponedjeljka do četvrtka u novom terminu, od20:35 na RTL-u!