Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
Večeras u 21.15 sati

Sanela razmišlja o drugom muškarcu: 'Svako jutro me dočeka njegova poruka, nisam očekivala da bih se mogla naći s tuđim mužem!'

Sociološki eksperiment 'Brak na prvu' svaki dan donosi nove uzbudljive ljubavne avanture i zaplete, a danas će Sanela priznati tko je taj tajanstveni muškarac koji je privukao njezinu pozornost.

Image
Foto: RTL
RTL.HR/ 4.11.2021. u 13:30
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Iako se odnos Sanele i Jasmina u posljednje vrijeme poboljšao, njihova je veza daleko od pravog braka. Upravo zbog nedostatka povezanosti i emocija među njima, Sanela je na zajedničkim večerama s ostalim parovima upoznala drugu osobu koja je privukla njezinu pozornost.

Image
Foto: RTL
Image
RTL

„Nisam očekivala da će se ovo dogoditi i da bih se mogla naći s tuđim mužem. Svako jutro me dočeka njegova poruka i svaku večer prije nego što idem spavati…“ otkrit će večeras Sanela i priznati tko je taj drugi muškarac koji joj je zarobio srce. Međutim, Jasmin još uvijek ne zna da njegova supruga razmišlja o drugom kandidatu.

O kome je točno riječ te hoće li Sanela priznati Jasminu s kim se dopisuje po cijele dane – pogledajte večeras od 21.15 sati na RTL-u!

Image

Brak na prvu (nova sezona)

show
Hrvatska - 2023
Ponedjeljak - petak u 21.15 sati
Gledaj na
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
hoće li zadiviti protukandidate?

Svestrana dama! Katija otkrila: 'Jednom tjedno imam emisiju, imam svoj salon, bavimo se maslinarstvom...'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba