Brak na prvu

ŠOK U FINALU: Dejan svoje mjesto prepustio Adamu, a Gordana napokon priznala: 'U vezi sam s Adamom i...

Prva sezona showa 'Brak na prvu' došla je do velike završnice u kojoj su se otkrile neke potpuno nove i neočekivane ljubavi.

RTL TV
29.04.2020 23:10

Nakon što je prošlo pet tjedana od posljednje ceremonije i donošenja konačne odluke, parovi su se ponovno okupili u finalnoj epizodi kako bi zajedno s ekspertima analizirali cijeli svoj odnos i otkrili - jesu li i dalje zajedno, jesu li se razišli ili su se pojavile nove veze nakon što su se kamere ugasile.

Najveći šok i iznenađenje večeri zasigurno je bilo razotkrivanje novog ljubavnog para - Gordane i Adama !

Brak na prvu

Kada su stvari s Dejanom krenule nizbrdo, bježala sam od njega i pronašla puno toga zajedničkog s Adamom, ali u tom trenutku nismo imali ništa, samo sam imala bolju komunikaciju s Adamom nego s Dejanom. No sad se stvar prilično promijenila i sad sam u ljubavnoj vezi s Adamom", priznala je Gordana, što je iznenadilo sve prisutne, a pogotovo Dejana i Nikolinu .

Još me jednom osjećaj nije prevario i bio sam u pravu. No vjerujem u ljubav i nemam problema s tim pa ću svoje mjesto prepustiti Adamu", kazao je Dejan, koji je u posljednjim danima veze primijetio da je Goga bacila oko na Adama.

Brak na prvu

Dogodilo nam se ono da u vezi treba ići stepenicu po stepenicu i nama je trebalo nekoliko susreta da stvorimo pravo prijateljstvo. Onda smo shvatili da možemo pričati o bilo čemu, da se možemo otvoriti, da si možemo reći sve probleme i da ćemo se shvatiti i korak po korak izgradila se veza. Shvatili smo da smo slični pa smo se odlučili naći poslije showa da vidimo kako nam ide. Nisam očekivao da će do toga doći, ali sada smo jako sretni i zadovoljni", priznao je Adam, koji ističe da Goga i on imaju mnoge zajedničke interese. Iako su svi bili pomalo zatečeni njihovim priznanjem, svi su uvijek na strani ljubavi.

Brak na prvu

Ako je u pitanju ljubav, želim im svu sreću", zaključila je Nikolina. Osim Adama i Gordane M., u vezi su ostali Gordana G. V. i Milan , koji i dalje zavodi Gogu.

Moram priznati da se nije rodila strast, ali nije to bit veze u našim godinama. Bitni su prisnost, poštovanje i mi smo tako i nastavili. I dalje se smijemo, zabavljamo i družimo. Zadovoljni smo eksperimentom i hvala vam što ste nam omogućili da se upoznamo", izjavila je Gordana.

Brak na prvu

Za razliku od njih, Nadia i Luka , koji su u konačnoj odluci rekli da ostaju u braku, nažalost, nisu uspjeli u stvarnom životu.

Naš se odnos razvio u jedno jako dobro prijateljstvo s obzirom na to da se ja osjećam dosta nezrelo pokraj žene poput nje. Zbog stila života koji vodimo i načina na koji živimo, ne bih joj mogao pružiti ono što bi ona u potpunosti htjela. Mislim da bi bilo bolje da ostanemo prijatelji jer ono što ona želi, trenutno joj ne mogu pružiti", iskreno je kazao Luka, kojem je drago što je cijeli eksperiment prošao baš s Nadijom i ništa ne bi mijenjao, baš kao ni ona.

Luka me ni u jednom trenutku nije umanjivao, koliko god smo bili različiti, mi smo se nadopunjivali. No tempo je bila prekretnica, ne bih htjela Luku zapostaviti, ipak mu treba pažnje, a ja živim 100 na sat", zaključila je Nadija njihovu ljubavnu priču, koja će od sada biti samo prijateljska.

Brak na prvu

Valentina i Marinko također su nastavili biti dobri prijatelji, iako se prava ljubav nije rodila, no zato su dobili prijatelja za cijeli život.
Naš trenutačni odnos? Mislim da je to stvarno jedno prekrasno prijateljstvo koje se rijetko susreće u životu. Volim ga kao prijatelja, u tom ga smjeru gledam i u tom smjeru sve to ide, čujemo se redovito", priznala je Valentina.

Brak na prvu

I najturbulentniji par Lidija i Alen su kratko i jasno okarakterizirali svoju vezu u stvarnom životu: Mi smo dobro, ali našeg odnosa nema. Nema slike, nema tona!"

Brak na prvu

I tako je došao kraj prve sezone zanimljivog sociološkog eksperimenta 'Brak na prvu' u kojem su mnogi bolje upoznali sebe.

Bilo je puno uspona i padova, no bitno je da svi naučimo nešto i izvučemo najvažnije lekcije kako iz ovog trenutka, tako i u budućnosti", zaključila je spisateljica Ingrid Divković .

Brak na prvu

Ako i vi tražite ljubav, dovoljno ste hrabri i želite biti dio ovog eksperimenta, na linku se možete prijaviti u drugu sezonu showa 'Brak na prvu'!