Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču
OD 30. SIJEČNJA NA RTL-U

Stefan Modrić dolazi u 'Brak na prvu': 'Želim djevojku prirodnog izgleda koja voli sport i nikada je neću pre...

Svi tražimo neraskidivu povezanost s voljenom osobom i ostvarenje svojih najdubljih emocija, no samo su najhrabriji to spremni učiniti pred televizijskim kamerama! Novih sedam parova odvažilo se iskušati sreću u ljubavi, pustiti u srce potpunog stranca i vjenčati se iz vedra neba u pustolovini zvanoj 'Brak na prvu', što možete pratiti od 30. siječnja samo na RTL-u!

RTL.hr/ 16.1.2023. u 19:00
Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Stefan Modrić (25) dolazi iz Pazina, a posljednjih sedam godina živi u Zagrebu, gdje radi kao kondicijski trener i studira kineziološki fakultet. Prijatelji bi ga opisali kao tvrdoglavog, ali poštenog, brižnog i temperamentnog, a sam za sebe kaže da je vrlo emotivan, no tek kad se zaljubi i nekome povjeruje, pokaže duboko skrivene osjećaje. Za njega su u ljubavi nepoštenje i nepoštovanje apsolutno zabranjeni, a kad je u vezi, vrlo je pažljiv i ne voli se svađati. Kaže da nikada ne bi prevario djevojku, ali kada shvati da gleda druge žene, zna da je njegova trenutna veza završila.

Image

Brak na prvu

Foto:
Image

Brak na prvu

Otkriva i da nije pretjerano romantičan, svoju ljubav najradije pokazuje razumijevanjem, brigom i otvorenom komunikacijom. Uvijek će dati prednost djevojkama prirodnog izgleda koje ne uređuju previše svoje fotografije na društvenim mrežama jer za prvi kontakt s njima koristi Instagram. Voli vedre, pričljive, samouvjerene, ambiciozne i duhovite žene, a kod njega baš uvijek prolazi otvorena i iskrena komunikacija. S obzirom na to da svaki dan vježba, priželjkuje i da njegova partnerica voli sport i da se brine o sebi, a jedino preko čega nikako ne bi prešao je nezrelost.

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba

Pročitajte još

Image
SVESTRANI UMIROVLJENIK

Mladen iz 'Večere za 5 na selu': Samoća mi paše, volim raditi stvari koje nekima možda smetaju'

Imaš priču? Javi nam se!Pošalji priču

Više s weba