Brak na prvu

Što najbliskije osobe kažu o brakovima sudionika showa? Neki ne vide budućnost, a neki su prepuni hvale

Parovi su mnogo povezaniji s obzirom na početak, a upoznali su i najbliže osobe jedni drugih

RTL.hr
25.04.2020 13:07

U showu 'Brak na prvu' ostala su samo četiri para koja su odlučila ići do kraja u sociološkom eksperimentu koji će pokazati je li moguće funkcionirati u braku s potpunim neznancem. To su Valentina i Marinko , Nikolina i Adam , Gordana i Milan te Nadia i Luka . Svi su oni kroz proteklih nekoliko tjedana prošli različite situacije, imali su uspone i padove, smijali su se, svađali, a neki i plakali - no ostali su zajedno.

Adam je tako poveo svoju suprugu Nikolinu u rodnu Baranju gdje je morala 'proći' razgovor s njegovom obitelji. Upoznate sa situacijom, Adamova sestra i sestrična zaključile su kako Nikolina nije prava žena za njega. Družili su se i s Nikolininim prijateljicama kojima se Adam svidio, možda čak i više nego njegovoj supruzi.

Gordana i Milan na ručku su ugostile svoje vjenčane kumove. I dok je kuma bila na Gordaninoj strani i podržala je u mišljenju da se kemija ne može forsirati, kum je stao u Milanovu obranu i smatra kako bi Gordana trebala biti popustljivija.

Marinko i Valentina ugostili su svoje kćeri na roštilju i dok Marinkova Vinka nije previše oduševljena očevom suprugom, Valentinina kći prepuna je hvale za Marinka. Štoviše, poželjela je svojoj majci muškarca poput njega.

Nadia i Luka svojim su gostima - njezinoj prijateljici Barici i Lukinom bratu blizancu - priuštili pravi spektakl. Posvađali su se pred njima, a Lukin brat zaključio je kako su kao "pas i mačka".

Kako će se razviti njihova ljubav, ne propustite doznati u finalnom tjednu!