Brak na prvu

Što žene žele? Ovo su stvari koje kandidatkinje showa 'Brak na prvu' zamjeraju svojim partnerima

Emisija Brak na prvu" svojevrstan je sociološki eksperiment u kojem dvoje stranaca kreće u zajednički život, a polazna točka im je vjenčanje.

RTL
28.03.2020 13:00

No osim o odnosu partnera, ovaj sociološki eksperiment može u velikoj mjeri otkriti i obrasce ponašanja kod žena i muškaraca.

Sudeći po dosadašnjim epizodama, dečki su se više puta našli na meti ženanego obrnuto.

Koje su to sitnice" koje žene dovode do ludila?

Odnos Gordane i Milana pokazao je vječnu boljku - ostavljanje odjeće posvuda i nespuštanje WC daske. Tako je medeni mjesec ovog para počeo s Gordaninim prigovorima da Milan mora pripaziti kakav prostor ostavlja iza sebe nakon tuširanja.

Valentini je problem bio što se njezin partner Marinko nije odjenuo kako je ona zamislila pa je na partiju biljara došao ležerno odjeven dok se ona sredila.

Kad se vratimo u Zagreb, morat ćemo malo poraditi na tvojoj garderobi", zaključila je Valentina koja smatra da Marinko ne zna spojiti boje i odgovarajuće komade odjeće.

Nikolinu, pak, izbacuje iz takta to što je Adam po njezinoj procjeni mekušac i što joj u svemu popušta te se ne bori za svoje stavove.

Lidijanikako ne prihvaća kad joj partner kaže da se smiri i stiša, a već na početku showa rekla je kako ne želi takvog muškarca, no upravo je takvog dobila. Dok se ona svađa i pokušava Alenu objasniti neke stvari, on joj savjetuje da se stiša i da mu dozvoli da i on nešto kaže.

No jesu li sve te zamjerke prevelika prepreka za kandidate showa ili su samo mali izazovi s kojim se svi parovi susreću, pokazat će vrijeme, a odgovore će gledatelji doznati u epizodama showa koje su na programu od ponedjeljka do četvrtka u 20:35sati na RTL-u!